HaberlerNFT Haberleri

Yuga Labs’tan 200 ETH Değerinde NFT İtirafı!

Bored Ape NFT koleksiyonunun arkasındaki firma Yuga Labs, 200 ETH değerinde NFT'nin çalındığını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yuga Labs’tan 200 ETH değerinde NFT İtirafı. Bored Ape NFT koleksiyonunun arkasındaki firma Yuga Labs, 200 ETH değerinde NFT‘nin çalındığını duyurdu.

Yuga Labs’e göre Bored Ape Yacht Club Discord sunucusu geçen gün saldırıya uğradı ve saldırgan NFT’de 200 ETH (kabaca 360.000 dolar) çaldı.

Saldırı, projenin topluluk yöneticisi Boris Vagner’in Discord hesabının çalınmasından kısa bir süre sonra gerçekleşti ve saldırgan hem Bored Ape hem de Otherside Discord kanallarına kimlik avı saldırıları başlattı.

Saldırıyı ilk bildiren Twitter kullanıcısı NFTherder oldu. Çalınan NFT’lerin yanı sıra 145 ETH‘nin de çalındığı ve dört ayrı cüzdana aktarıldığı düşünülüyor.

Yuga Labs kısa bir süre sonra olayı incelediğini ve saldırının gerçekleştiğini duyurdu. NFTherder’ın tweetini 11 saat sonra bir şirket duyurusu izledi.

Yuga Labs, Discord saldırılarına yabancı değil. Mutant Ape Yat Kulübü #8662 NFT, 1 Nisan’daki ilk saldırıda çalınmıştı. Bored Ape’in Instagram ve Discord hesapları 25 Nisan’da hacklendi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.