Bitcoin Haberleri

Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Kiyosaki’den BTC tavsiyesi geldi: BTC, altın ve gümüş yükselebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Küresel finans dünyasında Zengin Baba Yoksul Baba kitabı ile tanınan, iş yazarı ve finans piyasaları uzmanı Robert Kiyosaki, ABD Merkez Bankası’na (Fed) yönelik sert eleştirilerinin ardından Bitcoin (BTC) ve bazı diğer varlıklarla ilgili düşüncelerini bir kez daha dile getirdi. Fed’in faiz artırmaya devam edeceğini ve bu adımların, emtia varlıklarının ve Bitcoin’in fiyatının düşmesine neden olacağını iddia eden Kiyosaki, bu dönemde varlıkları satın almak gerektiğine inandığını ifade etti. Ayrıca Kiyosaki’ye göre Fed Ocak 2023’te faizleri düşürmeye başlayacak ve bu da doların çöküşüne; Bitcoin, altın ve gümüşün ise yükselmesine neden olacak.

KIYOSAKI’YE GÖRE “SATIN ALMA FIRSATI” DOĞABİLİR

Kiyosakiye Gore Satin Alma Firsati Dogabilir

Twitter üzerinden fikirlerini paylaşan Robert Kiyosaki, “Alım fırsatı: Fed faiz oranlarını artırmaya devam ederse ABD doları güçlenerek altın, gümüş ve Bitcoin fiyatlarının düşmesine neden olacaktır. Daha fazla satın al. Fed, İngiltere’nin yaptığı gibi faiz oranlarını düşürdüğünde, diğerleri ağlarken siz güleceksiniz” sözlerini dile getirdi. Ünlü yazara göre yine de şu an için kripto para pazarında gidişat oldukça belirsiz.

EKİM AYINDA YÜKSELİŞ TEKRARLANIR MI?

Kripto para piyasalarında Eylül aylarının genellikle olumsuz verilerle geçtiği ve Ekim aylarının da tarihsel verilere göre genellikle olumlu şekilde geçtiği biliniyor. Bu nedenle Ekim ayı piyasalarda “Uptober” (October – Up ile kelime oyunu) adlandırılıyor. Ancak bir diğer yandan yüksek enflasyonla mücadelesini sürdüren Fed’in, yılsonuna kadar para politikası adımlarını değiştirmesi beklenmiyor. Yine de Ekim ayında Fed’in FOMC toplantısının olmadığı düşünüldüğünde, Ekim ayının gelişi yatırımcıları heyecanlandırıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.