Haberler

Zipmex Kripto Borsası 3 Ay Alacaklı Koruması Aldı!

Şehir Mahkemesinin kararıyla kripto para borsası Zipmex'e bir finansman planı geliştirmesi için üç ay süre verildi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Zipmex kripto borsası 3 ay alacaklı koruması aldı. Şehir Mahkemesinin kararıyla kripto para borsası Zipmex’e bir finansman planı geliştirmesi için üç ay süre verildi.

Geçen Temmuz, kripto para borsası Zipmex iflas başvurusunda bulundu. Pazartesi günkü Bloomberg News raporuna göre, Singapur Yüksek Mahkemesi, işletmenin bir finansman stratejisi geliştirebilmesi için kripto para borsasına üç aydan fazla alacaklı koruması verdi.

Zipmex Koşulları Değiştirmek İstiyor

İflas başvurusunda bulunan ve para çekme işlemlerini durduran Zipmex, 2 Aralık’a kadar herhangi bir alacaklı davasından korunacaktı. Buna karşılık, Singapur, Tayland, Endonezya, Avustralya ve şirketin avukatı Morgan Lewis Stamford, borsanın beş işletmesi için altı aylık koruma talep etti.

İflas eden kripto para borsası Zipmex, 2 Ağustos’ta yaptığı açıklamada, birkaç farklı finansman seçeneğini araştırdığını belirtti. Ayrıca, iki yatırımcı ile bir mutabakat zaptı imzalanmasının ardından, durum tespiti sürecinin hızlandırıldığını söyledi.

Zipmex, Singapur merkezli riskten korunma fonu Three Arrows Capital’in düşüşü ve Celsius Network ve Voyager Digital‘in iflas başvuruları ile birlikte son iki ayda piyasa baskılarına yenik düşen birkaç kripto para şirketinden biri.
Zipmex Celsius’a 5 milyon dolar ve Babel Finance’e 48 milyon dolar borç verdi, ancak her ikisi de ödemelerini yapamayınca şirket sorunlarla karşılaştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.