HaberlerMetaverse HaberleriNFT Haberleri

HTC Yeni Metaverse Telefonu Kripto Para ve NFT Cüzdan Özellikleriyle Piyasaya Geliyor!

HTC, metaverse ile uyumlu olması beklenen ve kripto ve NFT işlevselliğine sahip ilk " telefonunu tanıttı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

HTC yeni Metaverse telefonu kripto para ve NFT cüzdan özellikleriyle piyasaya geliyor. HTC Desire 22 Pro, metaverse ‘e erişmek, kripto ve NFT‘lerinizi yönetmek için önemli uygulamalarla birlikte gelecek.

Akıllı telefon üreticisi HTC, metaverse platformuyla uyumlu olması beklenen ve kripto ve NFT işlevselliğine sahip ilk “Viverse” telefonunu tanıttı. HTC Desire 22 Pro, kripto ve NFT’ler dahil olmak üzere telefondan metaverse içeriğinize erişmenize ve bunları denetlemenize olanak tanıyan uygulamalarla önceden donatılmış olarak gelir.
Bir Viverse uygulaması ayrıca dijital bir pazarda NFT edinmenize ve duyuru başına “kendi sanal alanınızı oluşturmanıza” yardımcı olur. Desire 22 Pro ayrıca Ethereum ve Polygon tabanlı dahili bir kripto cüzdanı ile gelecek.

Cihaz, içeriği kablosuz olarak VR başlığına yansıtmanıza izin veren HDCP 2.2 bağlantısına sahip HTC’nin hafif Vive Flow VR başlığıyla çalışacak şekilde üretilmiştir ve bir Vive Manager uygulaması da VR donanımınızı kurmanıza ve yönetmenize yardımcı olur.

Bilindiği gibi HTC, kripto teknolojisini ilk benimseyenlerden biri. 2018 yılında, yerleşik bir kripto donanım cüzdanına ve tam bir Bitcoin düğümü çalıştırma kapasitesine sahip Exodus 1 akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.