Altcoin HaberleriHaberlerKripto Rehber

Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin ile başlayan meme coin furyası Shiba Inu ve Kishu Inu gibi popüler şaka kripto para birimleriyle devam ediyor. Son olarak Shiba Inu (SHIB) ve birçok meme coin’de yaşanan artışlar, ilginin bu kripto paralara kaymasına neden oldu. Son dönemde kaydedilen meme coin rallileri bu bağlamda yatırımcıları Shiba Inu benzeri coin arayışına itti.

Meme Coin Nedir?

Meme Coin, şaka kripto para olarak adlandıran bu coinler kripto para kullanımının yaygınlaşması ile birlikte kripto para ekosistemindeki yerini sağlamlaştırmaya başladı. Sosyal medya ektisinin de bu kripto paralar üzerindeki pozitif etkisi artmış durumda. Meme coin’ler de internet dünyasında şaka üzerine kurulan fotoğraf, video, GIF yada her türlü olgudan gelen kripto para birimleridir. Bu alanın önclerinden olan Dogecoin, bir anlamda birçok meme coin‘e esin kaynağı oldu.

meme coinler, manipülasyona açık ve hype tabanlı kripto paralar olduğunu söyleyebiliriz. Bu şaka kripto paraların yararları ve zararları konusunda birçok isimden farklı görüşler geliyor. Kript para benimsenme oranlarına önemli katkı sağlanırken piyasanın manipülasyondan ibaret olduğuna dair yanlış algılama sonuçlarını doğrulabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shiba Inu Coin Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Meme Coinler Nelerdir?

Meme coin’lerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak birçok meme coin istediği yada planlanan noktaya ulaşamıyor. Bu bağlamda öne çıkan bazı meme coin’ler bulunuyor. Bunlar; Baby Doge Coin (BABYDOGE), Kishu Inu (KISHU), Ryoshi Token (RYOSHI), Dogelon Mars (ELON), Samoyedcoin (SAMO), Hoge Finance (HOGE) olarak sıralanabilir. Yüzllerce kripto para projesinin bulunduğu meme coin kategorisinde bunların büyük bir çoğunluğu kısa sürede başarısızlıkla yüzleşiyor. Bu anlamda meme coin satın alırken topluluğunun gücü de göz önüne alınmalıdır.

Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

Meme coinler, Binance, Coinbase, Huobi, Gateio, KuCoin, Poloniex, Uniswap, Pancakeswap şeklinde platformlarda yer ediniyor. Fakat meme coinlerin birçoğu hepsi  bu borsalarda kendine yer bulamıyor. Belirtilen borsalar ile kripto paralar karma bir yapıda değerlendirilmiştir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.