Haberler

Popüler analist Bitcoin grafiğini yorumladı, yatırımcılara seslendi: Ayı tuzağından başka bir şey değil

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en popüler analist ve trader’larından biri olan Capo, piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) grafiğinde açık bir şekilde ayı tuzağı olduğunu ve Bitcoin toparlanma süreci için hazırlandığını öne sürdü. Bir süredir 20 bin dolar seviyesini önceki haftalara göre daha güçlü şekilde zorlayan ancak yeniden bu seviyenin altında kalan Bitcoin adına fikir ve tahminlerini paylaşan Capo, yatırımcıları bu ayı tuzağına karşı uyardı.

“AYI TUZAĞINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL”

Ayi Tuzagindan Baska Bir Sey Degil

Twitter’de yaklaşık 550 bin takipçisine yönelik paylaşımda bulunan Capo, ABD dolar endeksinin (DXY) ve geleneksel hisse senetlerinin bir Bitcoin toparlanması için hazırlandığını öne sürdür ve açıklamasında, “DXY sıçraması son derece zayıf görünüyor ve yeniden düşmek istiyor. SPX tam destek noktasında. Bitcoin 20 bin 500 dolar ile 21 bin dolar için iyi görünüyor” sözlerini dile getirdi. Son 24 saatte yüzde 2,4’ten fazla gerileyen Bitcoin 19 bin 485 dolar seviyesine geriledi ancak analiste göre Bitcoin için artık sıçrama vakti yaklaştı ve ortaya çıkan grafik, bir ayı tuzağından başka bir şey değil.

“FİYATIN SIÇRAMA OLASILIĞI ÇOK YÜKSEK”

Bitcoin’de sıçrama beklediğini ifade eden analist Capo, tahminini ve yorumunu desteklemek adına Bitcoin duyarlılığını işaret etti ve konuya ilişkin açıklamasında, “Fiyat düşük zaman diliminde (LTF) yüksek dipler görmeye devam etse de duyarlılık aşırı düşüş eğilimi gösteriyor. Fiyatın sıçrama olasılığı çok yüksek” sözlerini dile getirdi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklama ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.