Haberler

Donald Trump’tan Sürpriz DeFi Projesi Açıklaması: Telegram Üzerinden Davet Gönderdi

ABD başkan adayı Donald Trump, uzun zamandır tartışılan DeFi projesini resmi olarak duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD başkan adayı Donald Trump, uzun zamandır tartışılan DeFi projesini resmi olarak duyurdu. Trump, destekçilerine projenin Telegram kanalına katılmalarını önerirken detaylar hala belirsizliğini koruyor.

ABD başkan adayı Donald Trump, Truth Social adlı sosyal medya platformundaki 7.5 milyon takipçisine hitaben, “The DeFiant Ones” adlı Telegram kanalına katılmalarını istedi.

Trump’ın resmi hesabından yapılan paylaşımda, “Amerikalılar, çok uzun zamandır büyük bankalar ve finansal elitler tarafından köşeye sıkıştırılıyorlar. Birlikte karşı koymanın zamanı geldi.” .” sözleri dikkat çekti.

Image 21

Üstelik, kanalda yer alan bir paylaşımda kanalın Trump DeFi projesi için tek resmi Telegram kanalı olduğu belirtilerek “Artan topluluğumuza katılmak bizi heyecanlandırıyor. Lütfen bu kanalın projemiz için tek resmi iletişim kanalı olduğunu unutmayın. Dikkatli olun ve dolandırıcılara itibar etmeyin. Ekibimiz hiçbir zaman ilk iletiyi sizlere göndermez.” ifadelerine yer veriliyor. Gelecekteki önemli gelişmeler ve duyuruların da kanal aracılığıyla duyurulacağı belirtiliyor.

Proje hakkındaki detaylar oldukça muğlak. Trump, Truth Social’deki profilindeki takipçilerini kanala katılmaya çağırırken, X’te henüz herhangi bir paylaşım yapmadı. Fakat Trump’ın oğulları Donald Trump Jr. ve Eric Trump, X hesapları üzerinden takipçilerini aynı kanala davet ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.