Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin (BTC) Pozitif Yükselişini Sürdürüyor: Uzmanlar Değerlendirdi!

QCP Capital analistleri, Bitcoin (BTC) fiyatının 60 bin dolar seviyesini aşmasının ardından ekim ayında yükselişin devam edeceğine inanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

QCP Capital analistleri, Bitcoin (BTC) fiyatının 60 bin dolar seviyesini aşmasının ardından ekim ayında yükselişin devam edeceğine inanıyor.

QCP Capital analistleri, “ABD hisse senedi endeksleri son zamanlarda güçlü bir toparlanma gösterdi, S&P 500 endeksi yeni bir zirveye ulaştı. Bununla birlikte, kripto paraların fiyatlarında benzer bir ivme gözlenmedi. Bitcoin’in 60.000 doların üzerinde kalması durumunda ekim ayında büyük bir ralli bekleyebiliriz” şeklinde açıklama yaptı.

Image 8

Cuma günü erkenden işlemlere başlandığında Dow Jones Endüstri Ortalaması yüzde 0,5 artış gösterirken, S&P 500 ise yüzde 0,3’lük bir yükselişle dikkat çekti. Bitcoin fiyatı ise sürpriz bir yükselişle 62.000 dolar seviyesinin üzerine fırlayarak dikkatleri üzerine çekti. Küresel kripto para piyasa değeri ise 2,27 trilyon doları aşarak son 24 saatte yüzde 1’lik bir artışı yansıttı.

Kripto Analistleri Bitcoin’in (BTC) Yükselişine İşaret Ediyor!

Coinbase analistleri David Duong ve David Han, farklı bir raporda, Bitcoin’in bu haftaki sakin fiyat hareketine rağmen piyasa duyarlılığının oldukça kararlı kaldığını belirtti.

Coinglass verilerine göre, Bitcoin’un açık faiz ağırlıklı sürekli vadeli işlemler fonlama oranı şu anda %0,0049 seviyesinde bulunuyor. Bu veri, long pozisyonların hala kısa short ödemeleri gerçekleştirdiğini gösterirken, piyasada yükseliş eğiliminin devam ettiğine işaret ediyor.

Yaklaşan Türkiye genel seçimleri, küresel piyasalara etkileyebilir tezi dile getirildi. Özellikle ekonomik dengelerin değişmesi durumunda, döviz kurlarında dalgalanma olasılığı artabilir. Bu yüzden, finans uzmanları tedbirli bir yaklaşım benimsiyor. Sosyal huzurun güçlenmesiyle birlikte, ekonomik istikrarın sağlanması olasılığı da oldukça yüksek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.