Altcoin HaberleriHaberler

Aptos (APT) yükselişiyle Kripto Dünyasını Sarsıyor: Bu Sadece Başlangıç!

Katman-1 projelerinin sıkça bahsedilen ismi Aptos (APT), hızla yükselen trendiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Katman-1 projelerinin sıkça bahsedilen ismi Aptos (APT), hızla yükselen trendiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Son zamanlarda ortaya çıkan Sui ekosistemindeki olumlu hareketlilik, Aptos üzerinde etkilerini göstermeye başladı. SUI hızla yükselirken, APT gibi aynı yazılım dilini paylaşan bir kripto para birimi de güçlü bir ivme kazandı. Yalnızca bir gün içinde %30’dan fazla artış gösteren APT, piyasada dikkat çekiyor. BTC’deki düşüşe rağmen 10 doların üzerine çıkmayı başaran popüler altcoin, kripto paraların yükselişiyle ilgi çekiyor. Peki, bu süreçte Aptos ekosisteminde hangi projeler öne çıkacak?

Image 7

Aptos Ekosistemine Para Transferleri Gerçekleşiyor!

Gui (GUI), Aptos ekosisteminin lider memecoin’lerinden biridir ve son 24 saat içinde %55,41’lik bir artışla 23,2 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaşmıştır. Topluluğu ile etkileşim halinde olan GUI, ekosisteme önemli bir para akışı sağladı.

Son dönemde belirgin bir şekilde değer kazanan memecoin, diğer meme para birimlerine kıyasla daha düşük bir piyasa değerine sahip. Örneğin, Sui ekosistemine ait olan SUDENG’in piyasa değeri 120 milyon dolar iken, BLUB’un ise sadece 50 milyon dolarlık bir değeri bulunmaktadır. Bu durum, birçok kripto yatırımcısının Aptos ekosistemini gelecek vaat eden bir fırsat olarak görmesine neden oluyor.

Ekosistem içindeki diğer yenilikçi girişimler arasında, Thala ve Uptos projeleri dikkat çekiyor. Thala, Aptos ağındaki en büyük merkeziyetsiz borsa (DEX) olarak öne çıkıyor, olağanüstü bir konumda yer alıyor. 

Özetle, APT’nin artışını sürdürmesi durumunda GUI, THL ve UPTOS’ta keskin yükselişlerin gözlemlenebileceği görülebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.