HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin’de Kritik Metrik Alarmı!

Zincir üstü veriler, en popüler kripto para birimi olan Bitcoin'in (BTC), önceki ihtişamını geri kazanabilmesi için gün sayıyor olsa bile daha fazla değer kaybedebileceğini gösteriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’de kritik metrik alarmı. Zincir üstü veriler, en popüler kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC), önceki ihtişamını geri kazanabilmesi için gün sayıyor olsa bile daha fazla değer kaybedebileceğini gösteriyor.

Uzun Vadeli Yatırımcılar Satmaya Başladı

Son verilere göre, uzun vadeli Bitcoin sahipleri (LTH) yavaş yavaş BTC’lerini satmaya başlıyor.
kripto paraların altı aydan daha uzun süre elinde tutan yatırımcılar, uzun vadeli sahipleri olarak bilinir.
Uzmanlar, Fed Bakanı Powell’ın açıklamalarının ve küresel ekonominin öngörülemezliğinin piyasa satış baskısını artırdığını iddia ediyor. Analitik firması Crypto Quant tarafından yapılan araştırmaya göre, uzun vadeli Bitcoin sahipleri BTC’lerini satabildi. İşletme şu açıklamayı yaptı:

Zincir üstü veriler, en popüler kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC), önceki ihtişamını geri kazanabilmesi için gün sayıyor olsa bile daha fazla değer kaybedebileceğini gösteriyor.

Uzun vadeli yatırımcılar satmaya başladı

Son verilere göre, uzun vadeli Bitcoin sahipleri (LTH) yavaş yavaş BTC’lerini satmaya başlıyor.
Madeni paralarını altı aydan daha uzun süre elinde tutan yatırımcılar, uzun vadeli sahipleri olarak bilinir.
Uzmanlar, Fed Bakanı Powell’ın açıklamalarının ve küresel ekonominin öngörülemezliğinin piyasa satış baskısını artırdığını iddia ediyor. Analitik firması Crypto Quant tarafından yapılan araştırmaya göre, uzun vadeli Bitcoin sahipleri BTC’lerini satabildi. İşletme şu açıklamayı yaptı:

Uzun vadeli yatırımcıar, özellikle iki dönemde satış yaptılar. Birincisi Haziran ayındaki büyük rallide. İkincisi de BTC’nin 25.300 dolara ulaştığı mevcut ralllide. Bu tür yatırımcılar, Haziran’da daha fazla kar etmişti.

578

Bu, bitcoin fiyatının artan satış baskısı yaşayabileceğini gösteriyor. Analistler, satış baskısı göz önüne alındığında BTC fiyatının düşebileceğini tahmin ediyor. Ancak Crypto Quant uzmanları, orta vadeli bir hedefin 28.000 ila 32.000 dolar arasında olacağını tahmin ediyor. Analist, Bitcoin’in kısa sürede ivme kaybedeceğini tahmin ediyor ve ekliyor:

Daha kısa vadede BTC, 19.000 dolardaki destek noktasını tekrar test edebilir. BTC, bu kritik destek seviyesinin altına düşmezse, tekrar 23.000 dolara çıkabilir.

Madenci Reservi Negatife Düştü: Satış Baskısı!

Bitcoin madencileri tarafından tutulan rezervler son zamanlarda düşüyor. Bu, başka bir fiyat düşüşüne neden olabilir. Özellikle rezervlerdeki düşüş 8 Ağustos’ta başladı ve cari net bakiye negatif. Yakın gelecekte BTC fiyatının düşmesi bekleniyor. Raporda şu açıklamalarda bulunuldu:

BTC madencileri, 8 Ağustos’tan bu yana satış yapıyor. Bu durum, kısa vadede BTC fiyatı için iyi bir gelişme değil!

Bitcoin'De Kritik Metrik Alarmı!

Tarihsel olarak, Bitcoin madenci rezervlerindeki düşüşe her zaman kripto para biriminin değerinde bir düşüş eşlik etmişti. Araştırma, madencilerin dengesi azaldıkça BTC fiyatının düşme eğiliminde olduğunu iddia ediyor. Madencinin rezerv akışları, daha detaylı incelendiğinde önemli satışlar gösteriyor. Bu arada BTC, 30 günden fazla bir süredir ilk kez 20.000 doların altına düştü. CoinMarketCap’e göre, Bitcoin şu anda son 24 saatte %0.01 düşüşle 20.054 dolar’dan işlem görüyor. 14 Temmuz’da BTC en son 20.000 dolarlık alanın altında işlem gördü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.