HaberlerAltcoin Haberleri

Memecoin Rallisi Devam Ediyor: PEPE ve WIF Zirvede!

Bitcoin'in yükselişiyle birlikte, PEPE liderliğindeki kripto paralar, meme coin'lerin zirvesine doğru hızla ilerliyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in yükselişiyle birlikte, PEPE liderliğindeki kripto paralar, meme coin’lerin zirvesine doğru hızla ilerliyor. Son bir ay içinde PEPE %800, WIF ise %700 değer kazanarak, bugün sabah saatlerinde tarihi zirvelerine ulaştılar. Bu yükselişler, kripto para dünyasında heyecan ve belirsizliği artırıyor.

Kripto para dünyasında meme coin furyası hız kesmeden devam ediyor. Şubat ayında büyük ses getiren ve mart ayında da yükselişini sürdüren meme coin’ler, PEPE ile başlayarak adeta zirveden zirveye fırlıyor.

Image 12

PEPE’de Bugün ATH Heyecanı

Şubat ayının sonlarına doğru büyük bir ralli başlatan ve 2022’nin zirve seviyelerini hızla aşan PEPE, bu gece itibarıyla yeni zirvesine ulaşmış durumda. Meme coin son bir ay içinde %800’den fazla değer kazanarak, yazılı anın dakikalarında yaklaşık 0.000010 dolardan işlem görüyor. PEPE’nin yükselişinde Elon Musk’ın son günlerde paylaştığı karikatürün etkisinin olduğu belirtiliyor, ancak Musk henüz PEPE ya da kripto paralarla ilgili bir açıklama yapmış değil.

Elde ettiği muazzam başarıyla dikkat çeken bir diğer kripto para birimi PEPE’ye benzer şekilde WIF oldu. Solana temelli bu mem coin, %30’un üzerinde bir yükselişle günü karşıladı. WIF, 3.25 doları aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

DOGE, Elon Musk’ın Tesla duyurusundan sonra %10’dan fazla artan en büyük meme kripto parasıdır. Diğer bir Solana tabanlı meme jetonu olan BONK, %12 artış yaşarken, Ethereum tabanlı FLOKI da %10’luk bir yükseliş yaşadı.

BONK ve Avalanche tabanlı Coq Inu, son günlerde tekrar zirve seviyelerine ulaştı.

Coingecko verilerine göre, meme coin’lerin toplam piyasa değeri son 24 saat içinde %12 oranında yükseldi ve 67 milyar dolar sınırını aşmayı başardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.