HaberlerAltcoin Haberleri

Dominans Düşüşü Solana’yı (SOL) Yükselişe Geçirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC) dominansının gevşemesiyle birçok altcoin’de yükseliş gözlemlendi, ancak en dikkat çekici olanı Solana (SOL) oldu.

BTC dominansı hızla yüzde 1,70 oranında düşerken, altcoin’lerin havası açıldı. Farklı altcoin’ler yükselirken, bu artışlar BTC’nin dalgalanmasıyla birlikte geçici oldu. Ancak SOL’deki yükseliş ivmesi tamamen kaybolmadı. Başlangıçta 24 dolar olan büyük coin, 25 doları aşarak bir sonraki dirence doğru ilerlemeye başladı. Peki SOL’ün teknik tarafı ne diyor?

Solana 2 1
Dominans Düşüşü Solana’yı (Sol) Yükselişe Geçirdi! 4

Solana (SOL) Grafik Analizi

SOL, 22.30 dolar desteğini birkaç kez test ettikten sonra hacimli bir tepki alarak üst direnç seviyelerini hedeflemek için ilerledi.

Popüler coin, BTC dominansından da güç alarak yukarı yönlü bir hareket yaptı. 25,59 doları aşması durumunda 27,15 ve 29,13 dolar hedefleri peşinde olabilir. Solana ekosistemindeki gelişmeler ve BTC’nin fiyat hareketleri de bu durumu etkileyebilir. BTC dominansının artması, BTC’nin 28.900 dolar desteğini kaybetmesi veya ekosistemle ilgili FUD haberleri, SOL fiyatını aşağı çekebilir. Bu senaryoda dikkat edilmesi gereken destek bölgeleri sırasıyla 23,83 – 22,30 – 20,43 ve 19,30 dolardır.

Ekran Resmi 2023 08 15 15.13.43

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.