Haberler

Kriptoda Boğa Yorumu: CryptoQuant CEO’sundan 2020’ye Benzer Bir Senaryo

Kripto para yatırımcıları, 2024 yılında fiyatlar yükselse bile, boğa sezonunun ne zaman geleceğinden tam olarak emin olamaz.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcıları, 2024 yılında fiyatlar yükselse bile, boğa sezonunun ne zaman geleceğinden tam olarak emin olamaz. Bu konuda dikkate değer bir karşılaştırma, CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju tarafından yapıldı. Ju, mevcut hareketlerin büyük ölçüde 2020 yılına benzeyen önceki yükseliş dönemine benzediğini belirtti.

CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, mevcut kripto para piyasasının 2020’ye benzeyen bir ortamda olduğunu belirt

Ju, şu anki durumun 4 yıl öncekinden oldukça farklı olduğunu belirtti ve X üzerinden paylaştığı düşünceleriyle dikkat çekti.

Image 11

“2020’nin ortasındaki hissiyat ile aynı ortam var şu anda… O dönem de Bitcoin 10 bin dolar civarında 6 ay dolanıp durmuştu. Ancak zincir üstü hareketlilik de çok fazlaydı. Daha sonra bunların OTC anlaşmaları olduğu ortaya çıkmıştı. Şu anda fiyat volatilitesinin düşüklüğüne rağmen, zincir üstü hareketlilik yüksek ve yeni balina cüzdanlarına günde 1 milyar dolarlık BTC ekleniyor. Bunların büyük bölümü yüksek ihtimalle soğuk cüzdanlara geçiyor”

Bitcoin yatırımcıları, BTC’lerini “saklama yoğunluğuna” odaklanmalarını önerdi. Bitcoin yatırımcıları, her geçen gün artan bir şekilde, uzun vadeli bir yatırım olarak gördüklerini vurguladı.

“Bitcoin yatırımcıları, satıştan çok ellerinde tutmaya başladılar. 14 yıl sonunda artık Bitcoin, bir al-sat varlığından çok değer saklama aracı olarak görülüyor”

Bitcoin ağındaki temel göstergeleri değerlendiren bir tweet’inde, en büyük kripto paranın mevcut fiyat seviyelerine fazla değer biçilmediğini vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.