Haberler

Dev NFT platformu Dapper Labs, La Liga anlaşma sağladı, yeni platform hizmete açıldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında özellikle geçtiğimiz yıl görülen büyüme ve gelen popülarite artışı, kripto paraların dokunduğu hemen her alanda benzer popülarite artışlarını tetikledi. Bununla birlikte gelen NFT (Non Fungible Token) yükselişi, son dönemlerde futbol organizasyonları ile daha sık temas etmeye başladı. Benzer bir hareket bu kez de NFT platformu Dapper Labs ile İspanya futbol organizasyonu La Liga işbirliğinde geldi. Dapper Labs ile La Liga partnerliğinde varılan anlaşma ile “La Liga Golazos” kuruldu.

DAPPER LABS VE LA LIGA PARTNERLİK KURDU

Dapper Labs Ve La Liga Partnerlik Kurdu

Kullanıcılarına NFT deneyimleri yaşatma fırsatı sunan Dapper Labs, büyüme ve gelişme adımları kapsamında yeni bir ortaklık anlaşması sağladı. Büyümekte olan NFT platformu, İspanya’nın futbol organizasyonu La Liga ile partnerliğini açıkladı. Kurulan bu ortaklığın ardından “La Liga Golazos” kullanıcıların hizmetine açıldı. Dapper Labs, daha önce de NBA Top Shots ürününü piyasaya sürmüş ve spor alanında geniş sınırlara ulaşmaya başladığını göstermişti.

UNUTULMAZ GOLLER NFT OLARAK YER ALACAK

La Liga ile Dapper Labs partnerliğinde kurulan platforma “La Liga Golazos” ismi verildi. Söz konusu platformda, La Liga tarihinde atılmış olan en güzel ve unutulmayan goller NFT versiyonunda getirilecek. Ancak söz konusu goller, 2005 yılından sonraki golleri kapsayacak ve bu konsept, video genelinde hazırlanarak NFT şeklinde sunulacak. Konuya ilişkin açıklamada bulunan La Liga Golazos Genel Müdürü Jorge Urrutia del Pozo, platformun futbol hayranlarını yepyeni bir tür futbol topluluğuna götüreceğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.