Altcoin HaberleriHaberler

Cardano (ADA), Avalanchev (AVAX) ve Poldakot (DOT) FTX’te Listeleniyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para borsası FTX, önümüzdeki aylarda Cardano (ADA), Polkadot (DOT) ve Avalanche (AVAX) dahil olmak üzere birkaç kripto para birimi için spot alım satım işlemlerini açmayı planlıyor. Bu adım, platformun daha oldukça yatırımcı çekme ve kullanıcı sayısını artırma stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

FTX Platformunun Gelecek Planları

29 yaşındaki milyarder Sam Bankman-Fried, bu zamanda kripto para endüstrisinde oldukça önemli olan sayıda blok zinciri bulunduğu ve FTX’in yerel kripto paraları ve token’larını sunarak onlarla bağlantı oluşturmayı hedeflediklerini aktardı. FTX, listeleme esnasında Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX) ve Cardano (ADA) yer alıyor. Önümüzdeki haftalar yada aylar içinde öteki kripto paraların listeye dahil olup olmayacağı görülecek.

Şu an için FTX, günlük işlem hacmine bakılırsa en büyük dördüncü kripto para borsası konumunda yer ediniyor. FTX, en oldukça hacim çekmesi mümkün olan en popüler projelere odaklanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Binance Listelenme Potansiyeli Bulunan Altcoinler

Neden ADA, DOT ve AVAX?

Kripto para piyasasında altcoin’ler büyük bir ivme yakalamış durumda ve birçok proje yüksek seviyelerde işlem görüyor. Lider kripto para Bitcoin’in 50.000 dolar barajını geçme girişimleri büyük fiyat artışlarını tetikledi. Cardano, akıllı sözleşme entegrasyonunu 12 eylül tarihinde Alonzo yükseltmesi ile gerçekleştirmesi umut ediliyor.

Neden Ada, Dot Ve Avax?
Neden Ada, Dot Ve Avax?

Cardano (ADA), 3 dolar barajını aşması ile kripto para piyasası sıralamasında üst seviyelere terfi etti. Polkadot ve Avalanche büyük ilgi gören projeler içinde yer ediniyor. Polkadot ve Avalanche, artan fiyatıları, popülaritesiyle, toplulukları ve hacimleri sebebiyle FTX’in dikkatini çekti. FTX, çoğunlukla vadeli ürünlerle ilgileniyor. FTX bununla birlikte hali halihazırda vadeli işlemlerinin yanına spot alım satım ürün yelpazesini geliştirmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.