Haberler

Son Dakika! Blockchain Güvenlik Şirketi CertiK’in X Hesabına Saldırı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blockchain teknolojisi, son yıllarda hızla popülerlik kazanan bir inovasyondur. Ancak, bu yeni teknolojinin getirdiği faydaların yanı sıra, güvenlik açıklarının da bulunduğunu söylemek yanlış olmaz. Blockchain güvenlik ve denetleme şirketleri, bu açıkları tespit etmek ve çözmek için çalışmaktadır. Bunlardan biri olan CertiK, son zamanlarda yaşadığı bir olayla gündeme geldi.

“Blockchain güvenlik denetleme şirketi CertiK’in resmi Twitter hesabı ele geçirildi ve kullanıcıların cüzdan fonlarını dolandırmak için kimlik avı bağlantıları yayınlanıyor.

Kısa bir süre önce Certik’in resmi web sitesindeki Discord da değiştirilerek kimlik avı bağlantıları içeren sahte bir Discord’a dönüştürüldü”

CertiK’in Twitter Hesabı Hacklendi

Çinli gazeteci Wu Blockchain tarafından yapılan açıklamaya göre, ünlü blockchain güvenlik ve denetleme şirketi CertiK’in resmi Twitter hesabı hacklendi. Bu saldırı sonucunda, kimlik avı bağlantıları yayınlanarak kullanıcıların cüzdan fonlarının dolandırılması amaçlanıyor.

Bu olay, blockchain teknolojisinin güvenlik açıklarına dikkat çekmektedir. Sadece bireylerin değil, şirketlerin ve kuruluşların da bu tür saldırılara karşı dikkatli olması gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.