HaberlerBitcoin Haberleri

Kraken CEO’sundan Bitcoin Tahmini!

San Francisco merkezli kripto para borsası Kraken'in CEO'su Jesse Powell, Bloomberg'de (BTC)  Bitcoin hakkında hala yükselişin olduğunu dile getirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kraken CEO’sundan Bitcoin tahmini. San Francisco merkezli kripto para borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell, Bloomberg’de (BTC)  Bitcoin hakkında hala yükselişin olduğunu dile getirdi.

1 Bitcoin: 1 Bugatti

Jesse Powell’a göre 2022’nin sonunda, bir Bitcoin karşılığında bir Bugatti satın almayı planlıyor. Powell, geçen yıl da Bloomberg Exclusive’de yer alarak BTC için gereksiz bir yükseliş tahmini yaptı. Yönetime göre, 2021’de, potansiyel olarak yıl sonundan önce bir Lamborghini satın almak için bir Bitcoin kullanılabilir. Geçen yıl CEO, 2022 Bugatti iddiasını yineledi. Bitcoin o zamanlar yaklaşık 48.000 dolar değerindeydi. Powell, geçtiğimiz 26 Ağustos’taki tahminleri hatırlatıldığında bu iddialarının arkasında duracağını vurguladı. CEO, kripto kışının piyasa üzerinde önemli bir etkisi olacağını tahmin etmese de, 2022’nin sonuna kadar Bitcoin kullanarak bir Bugatti satın almayı planladığını belirtti.

5C8Cb9C707291C1D74Ff5Be3

Şu anda, bir bitcoinin fiyatı neredeyse 24.000 dolar.  Bir Bugatti  fiyatı 1,9 milyon dolar ile 3,3 milyon dolar arasında değişebiliyor. Powell, yakın zamanda Bitcoin’i 18.000 dolarlık bir fiyattan tekrar satın aldığını ve kripto para biriminin uzun vadesi konusunda oldukça iyimser olduğunu söyledi. Yönetici, pazarın gelişmeye devam edeceğini öngördü. Ana kripto borsalarının çoğu, ayı piyasası başlar başlamaz çalışanlarının büyük bir bölümünü işten çıkardı. Şu anda Kraken tarafından 3.200 kişi istihdam edilmektedir. Bu süre zarfında hiçbir borsa çalışanı serbest bırakılmadı. Bu durum borsayı etkileyen herhangi bir finansal sorunun olmadığını göstermektedir.
Bununla birlikte, diğer sorunlar borsayı rahatsız ediyor. Kraken CEO’su, 15 Haziran 2022’de, çalışanlara bağırdığı ve iş kültürüne uymadıklarından şikayet ettiği iddiasıyla manşetlere çıkmıştı. Durumu daha fazla araştıran The New York Times’a göre, Powell’ın sert yaklaşımının Kraken’deki stresli atmosfer yarattığını bildirdi.

İki Uzmandan Şaşırtıcı Bitcoin Tahmini

ABD Hazine Bakanlığı, bir ay sonra, Temmuz 2022’de, yaptırım uygulanan ülkelerden kullanıcıların kripto para ticareti yapmasına izin vererek ABD yaptırımlarını ihlal edip etmediğini görmek için Kraken hakkında bir soruşturma başlattı. İran, Kuzey Kore, Küba, Suriye ve Ukrayna’nın belirli bölgeleri ABD yaptırımlarına tabidir.
Hazine soruşturmasına başladığında, Kraken’in İran, Suriye ve Küba’dan kullanıcıların kripto para ticareti yapmasına izin verdiği biliniyordu. Birçok kripto CEO’su Bitcoin konusunda olumlu ve Bitcoin’in bir Bugatti fiyatına ulaşmasını beklemeseler de mevcut kış koşulları geçtikten sonra fiyatın artacağını düşünüyor.

62876C45C8C3730E6853835F

Bloomberg’deki kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone’a göre, 2025 yılına kadar Bitcoin 100.000 dolara ulaşmış olacak. 14 Temmuz’daki bir piyasa analizinde McGlone, Bitcoin’in fiyatının ne zaman düşük noktasına ulaşacağını bilmese de fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Birkaç gün sonra, Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, 2027 yılına kadar 500.000 dolara ulaşacağını tahmin ederek Bitcoin tahminine yeni bir bakış açısı verdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.