Haberler

Paribu Ortaklığıyla Hackathon Etkinliği Başlıyor!

Yenibirlider Derneği'nin düzenlediği "Toplumsal Fayda için Hackathon" etkinliğinin startı verildi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Paribu ortaklığıyla Hackathon etkinliği başlıyor. Yenibirlider Derneği’nin düzenlediği “Toplumsal Fayda için Hackathon” etkinliğinin startı verildi.

Paribu, Yenibirlider Derneği’nin 10. kuruluş yıl dönümünü kutlayan yeni etkinliğine sponsor oldu. “Sosyal Fayda için Hackathon” etkinliğinin ana teması “Yeni nesil teknolojilerle toplumsal etki yaratacak fikirler” başvuruları almaya başladı.

Hackathon, Paribu Ortaklığıyla Başlıyor

Gençleri yeni nesil teknolojiyi kullanarak toplumsal fayda üretmeye davet eden “Sosyal Fayda için Hackathon” etkinliği, Paribu’nun bu konuda Yenibirlider Derneği ile işbirliği yaptığı yollardan biri.

6-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinlik için başvuru süresi 8-28 Ağustos tarihleri arasındadır. Katılımcılara konunun uzmanlarından bilgi alma, katkılarını alma ve projelerini ilerletme şansı verecek olan “Sosyal Fayda için Hackathon”, uyarıcı ve eğitici bir üretim ortamı oluşturmayı amaçlıyor.

Hackathon’a Kimler Katılabilir?

16-18 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Sosyal Fayda için Hackathon”, üniversitede lisans programlarına kayıtlı olan ve yazılım, tasarım ve yönetim görevlerini üstlenecek üç kişilik ekipleri olan gençlere açıktır.

Katılımcıların “Yoksulluğu Sonlandırma”, “Nitelikli Eğitim” veya “Temiz Su ve Sanitasyon” gibi Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinden en az biri için sosyal faydalar geliştirmeleri ve bu faydaları yeni nesil teknolojilerle (Blockchain, Geliştirilmesi beklenen Web 3.0, yapay zeka vb. aracılığıyla oluşturulması bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.