HaberlerTüm Haberler

Binance, Rocket Pool Listelemesinde Insider Trading Sorunu Yaşandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, Rocket Pool’un (RPL) halka arzını duyurmadan önce, sözde içeriden bilgilere erişim hakkı verilen anonim bir cüzdan önemli bir kâr elde etti.

Binance, kadrosuna yeni bir kripto para birimi ekleyerek kullanıcı tabanını onurlandırdı. Düzenli olarak yeni listeleme yapan borsada bu seferki kotasyon süreci ilgi uyandırdı. Blockchain analistleri, Rocket Pool’un güçlü satışları ve listeleme duyurusu tarafından çekildi. WuBlockchain’in çalışması, isimsiz bir cüzdanın aslında listelemeden 10 dakika önce bir RPL aldığını ortaya çıkardı.

Binance ve Rocket Pool Listing gündemde. Binance borsasının Rocket Pool listesi sosyal medyayı hızla salladı. Ancak bu strateji, içeriden öğrenenlerin ticaret yaptığı iddialarına yanıt olarak değişti ve bu da eleştirilere yol açtı.

Anonim bir cüzdanın hareketleri WuBlockchain tarafından sosyal medyada yayınlandı. Rocket Pool’un Binance’te listelenmesinden on dakika önce, bu cüzdan RPL’yi satın aldı. Binance, RPL listelemesini duyurduktan on dakika sonra anonim cüzdan hepsini sattı ve 55.000 dolar kazandı.

Cüzdan, hedef oklarını, kullandığı tüm varlıkları OKX’e çeken ünlü kripto para borsası Binance’e doğrulttu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.