HaberlerTüm Haberler

CFTC Komisyon Üyesi Pham, Düzenleyicilere Çağrıda Bulundu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) üyesi Caroline Pham, düzenleyicileri kripto varlıkları hakkında önerilerde bulunmaya çağırdı.

Yılın ilk gününden bu yana kripto para birimlerinin fiyatını yeşil mumlar aydınlatıyor. FTX ve Terra olayları gibi büyük kripto para birimi etkileri geçtikten sonra heyecan arttı. Bununla birlikte, kripto varlıklarının düzenlenmesi ve izlenmesi gerekli olmaya devam etmektedir. ABD’de hem CFTC hem de SEC bu sorun için çok çaba harcıyor. 2023’te CFTC’nin komiseri Caroline Pham, yetkililerden kripto varlıklar hakkında rehberlik istedi.

Images?Q=Tbn:and9Gcqlp1Nhtip0Xod7R R75Ayclgnyg9Bi7A6Eaf86Ksbkidkwahyg3Tplzjfpp98L2M8Ak2K&Amp;Usqp=Cau

 

CFTC Komisyon Üyesi, Düzenleyicilere Rehberlik Konusunda Çağrı Yaptı

ABD ajanslarından biri olan CFTC, hala kripto para birimlerine odaklanıyor. CFTC komiseri Caroline Pham, bir röportajda yetkililerle konuştu.

Pham’a göre, bu yıl kripto varlıkların düzenlenmesi ve gözetimine daha fazla netlik sağlamalıdır. Pham, Bloomberg ile yaptığı bir röportajda uluslararası oyuncularla kripto para birimi kuralları hakkında görüşmelerin devam ettiğini kaydetti. Hükümet temsilcisine göre, kripto para mevzuatı konusunda kapsamlı tartışmalar ve temaslar oldu.

Pham, kripto mevzuatını tartışmak için ilgili taraflarla 75’ten fazla toplantı yapıldığını iddia ediyor. Komiser, küresel olarak hangi normların ve eylemlerin uygulanabileceğini düşünmek için zaman harcandığını vurguladı.

Düzenleyicilere mesaj veren Pham“Yapmak istediğim şey, CFTC ve diğer düzenleyicilerin bu yıl daha fazla rehberlik sağladığını görmek ve belki de Amerika Birleşik Devletleri’nde daha fazla netlik göreceğimiz konusunda çok umutluyum.” ifadesinde bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.