HaberlerTüm Haberler

ABD Adalet Bakanlığı, Kripto Eylem Planını Açıklayacağını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Adalet Bakanlığı, TSİ 20 00’da düzenlenecek basın toplantısıyla kripto para eylem planını açıklamasını yapacağını bildirdi.

Adalet Bakanlığı çok kısa bir zamanın ardından büyük bir uluslararası kripto para yaptırım eylemlerini açıklamayı düşünüyor Gerçekleşecek olan basın toplantısı, Başsavcı Yardımcısı Lisa Monaco aracılığıyla yönetimi sağlanacak.

Abd Adalet Bakanligi Bu Gece Bitcoin Eylem Planini Aciklayacak Iste Saati 63C8107C3Cb3A

Basın toplantısında konuşma yapacak diğer kişiler arasında Adalet Bakanlığı ceza dairesinden Başsavcı Yardımcısı Kennth Polite, ABD New York Doğu Bölgesi Başsavcısı Breon Peace, FBI’ın Yardımcı Direktör Yardımcısı Brian Turner ve Hazine Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Wally Adeyemo gibi önemli isimler yer alacak.

Kasım ayında kripto para borsası FTX’in iflas etmesi, özellikle ABD’de yer alan regülatörleri kripto sektörü konusunda diken üstünde bıraktı. Benzer şekilde Avrupa Birliği de kripto sektörü ile ilgili olarak düzenlemeler yapılması gerektiğin her fırsatta altını çizdi ve MiCA tasarısını onayladı.

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin yükselişe geçtiği bu sıralarda, açıklanacak planın sektörde nasıl bir izlenim bırakacağı merak ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.