Haberler

Kriptoda Sakinlik Hakim!

Küresel hisse senedi piyasalarında sert bir satış dalgasının ardından ortaya çıkan toparlanma, kripto varlık piyasalarında da etkisini gösterdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Küresel hisse senedi piyasalarında sert bir satış dalgasının ardından ortaya çıkan toparlanma, kripto varlık piyasalarında da etkisini gösterdi.

Bitcoin’in kripto para birimi fiyatı, son 24 saat içinde, küresel piyasalar ve diğer kripto paralarla birlikte yaşanan tarihi satış baskısının ardından, %10’dan fazla artarak 55 bin doların üzerine yükseldi.

Coinmarketcap’in analiz şirketine göre, Bitcoin dahil dünya genelindeki kripto para piyasasının değeri son 24 saatte %9,6 artarak 1 trilyon 980 milyar dolara ulaştı.

Pazar incelemecileri, Amerika Birleşik Devletleri’nde Pazartesi günü duyurulan veriler ve Fed yetkililerinin açıklamalarının ardından piyasaların kısmen sakinlediğini belirtti.

Ethereum, piyasa değeri açısından ikinci sırada yer alıyor ve son 24 saat içinde %12,1 değer kazanarak 2 bin 520 dolar seviyesine ulaştı.

Küresel piyasalar, ABD’de ekonomik daralma korkularının hızla artması ve Asya piyasalarındaki olaylarla haftanın başlangıç işlem gününde tarihi seviyedeki satış baskısına maruz kaldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.