Haberler

ETF Onayı Bekleyen ARK Invest, Hisse Satmaya Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cathie Wood’un kripto dostu varlık yönetim şirketi ARK Invest, geçtiğimiz hafta ortasında elindeki Coinbase hisselerinin satışına devam etti.

Şirketin ARKF kodlu fintech inovasyon fonu, 5 milyon dolar değerindeki 38,668 adet Coinbase hissesini elden çıkardı. Bu hareket, ARK Invest’in kripto para piyasasındaki stratejisini ve portföy yönetimini gösteren önemli bir adım.

ARK Invest, finansal teknoloji şirketlerine yatırım yapan bir fon olarak bilinir. Aynı seansta, 1.5 milyon dolarlık Robinhood ve 2 milyon dolarlık SoFi Technologies hissesi satın aldı. Bu da ARK Invest’in çeşitli sektörlere yatırım yapma ve portföyünü genişletme stratejisini yansıtıyor.

Coinbase hisseleri, son dönemde sürekli yükseliş trendinde bulunmaktadır. Geçtiğimiz yıl sonunda 32 dolara kadar düşen ABD merkezli borsanın hisseleri, 2023 yılı boyunca toparlanmıştır.

Coin 2023 11 30 13 07 01 E8E49

Binance borsasının Amerika’ya 4.3 milyar dolar ödeme yapacağı haberinin ardından Coinbase hisseleri, 127 doları aşarak son 16 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.