Haberler

Kayıp Kripto Fenomeni, Arjantin’de Ölü Bulundu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto milyoneri Fernando Pérez Algaba’nın ofisini yönettiği iddia edilen bir profesyonel ekibin tarafından öldürüldüğü söyleniyor. Algaba, Arjantin’de kaybolmuş bir kripto para milyoneri ve Instagram ünlüsü olarak biliniyor. 18 Temmuz tarihinde, Algaba kiralık bir dairenin anahtarlarını teslim etmeyerek ve telefonlara cevap vermeyerek ortadan kayboldu. Yaklaşık bir hafta sonra, Algaba’nın cesedi Arjantin’in başkenti Buenos Aires’in bir eyaleti olan Ingeniero Budge kasabasında bir grup çocuk tarafından bulundu.

811163E0 4678 4De6 9Ddc E4Fe8Ebb2954

Ölümün Sebebi Borç Mu?

Müfettişler, bu olayın profesyonel bir ekibin işi olabileceğini öne sürdü. Ayrıca, Algaba’nın öldürülmesinin nedeninin muhtemelen borçla ilgili olduğunu belirttiler.

Algaba’nın bu gizemli ölümü, sosyal medya fenomenliği ve işlettiği trade şirketiyle tanınan biri olarak büyük bir yankı uyandırdı. Algaba’nın lüks içerikler paylaşan sosyal medya hesaplarından gelen borç iddiaları şaşırtıcıydı. Parmak izleri ve dövmelerin analizi, cesedin kayıp milyonerin kimliğini belirledi.

Yapılan otopsi sonuçlarına göre, Algaba’ya ait cesedin parçalanmadan önce üç kez vurulduğu ortaya çıktı. Arjantin’de birçok bankaya borcu olduğu iddia edilen kripto milyoneri ve fenomeninin henüz kim tarafından ve hangi sebep ile öldürüldüğü bilinmiyor. Bu gizemli olay, kripto topluluğu tarafından büyük bir merakla takip ediliyor ve kripto endüstrisine etkisi büyük oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.