HaberlerBitcoin Haberleri

Analist Peter Brandt’a Göre: Bitcoin Altın Karşısında Üç Kat Daha Fazla Değer Kazanacak

Peter Brandt, finans dünyasında tanınmış bir analist olarak biliniyor ve Bitcoin'in altına karşı olan yükselişinin bir yıl boyunca devam edeceğini öngördü.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Peter Brandt, finans dünyasında tanınmış bir analist olarak biliniyor ve Bitcoin‘in altına karşı olan yükselişinin bir yıl boyunca devam edeceğini öngördü. Brandt’ın sözlerine göre, Bitcoin altına karşı değerinin üç katına çıkacak.

Peter Brandt, Bitcoin hakkında iddialı bir analiz sundu. Marketteki altınla Bitcoin arasında kıyaslayan Brandt, en büyük kripto paranın, altın karşısındaki değerlenme ivmesinin 12 ila 18 ay içinde belirgin şekilde yükselmesini öngördü.

Image 81

Brandt’un 700 binden fazla takipçisi olan X üzerinde, Bitcoin’in altın karşısındaki değerinin daima arttığını belirttiği ifade edildi.

“Ortaya çıkışından bu yana Bitcoin, altın karşısında hep kazandı. Aşağıdaki grafik, 1 Bitcoin almak için gereken ons altın sayısını gösteriyor. 12 ilâ 18 aylık dönemde bu oran artmaya devam edecektir. Sonunda da 1 BTC almak için gereken ons altın adedi 100’e çıkacak diye düşünüyorum”

Şu anda grafikte, 1 BTC’yi almak için gerekli olan ons altın miktarı 29 olarak belirtiliyor. Bu durumda Brandt’in öngörüsüne göre, Bitcoin’in altın karşısındaki değer kazancı 3 katını aşacak.

Brandt’ın yorumu son derece ilginç ve düşündürücüydü. Peter Schiff’e karşı olan Bitcoin konusundaki tutumu hakkında açık bir mesaj içeriyordu. “Peki Peter Schiff, bu yoruma ne diyeceksin?” şeklinde sordu.

Schiff, Bitcoin ve diğer kripto paraların gerçek bir değere sahip olmadığını belirtiyor.

Schiff, genellikle ABD finans medyasında kripto para savunucularına karşı yapılan tartışmalar için programlara davet ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.