Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriEditörden SeçmelerEthereum HaberleriHaberler

2021’in En İyi 4 AltCoin Analizi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

kripto para piyasası, 2020’nin son dönemlerinde önemli bir büyüme yakalayarak 2021’e ses getirerek girdi. Bu dönemde 500 milyar dolar piyasa hacmini 725 milyar dolara çıkarmayı başardı. Tabi bunların yanında bazı altcoin’lerde yüzde 1.000-10.000 arası yükseliş sergileyerek en fazla kazanç sağlayan kripto para birimleri oldu. Yazımızın devamında, kripto para uzmanlarının en iyiler olarak gördüğü 4 altcoin’i inceleme fırsatımız olacak.

2021 Ethereum Yükseliş Yüzdesi %190

Lider kripto para birimi Bitcoin’den sonra gelen kripto piyasasının en büyük ikinci para birimi olan Ethereum,  2021 yılında önemli ölçüde artış gösterdi. Kripto varlık yöneticisi CoinShares verilerine göre, Ethereum ile ilgili yatırım ürünlerinin 2021 ilk yarısında 1 milyar dolar’ı aştığı görünmekte.

ABD merkezli Dijital Varlık Yönetimi Grayscale, 2021 Ethereum varlıklarının önemli ölçüde arttığını, 2021 yılının ilk 6 ayında göstermiş olduğu performansla toplamda 254 Milyar Dolar piyasa değerine sahip Ethereum’u en iyi 4 altcoin listesine ekliyor. En iyi 4 altcoin listesinin ikinci sırasında ise son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz memecoin olan Dogecoin geliyor.

Dogecoin’den %1000’e yakın büyüme

2013 yılında bir şaka coin olarak başlayan Dogecoin popülerliğini 2021 yılında yakaladı. 2021’in ilk aylarında Reddit üzerinden büyük bir kitleye sahip olan Dogecoin, Ocak ayının son günlerinde %900’lük bir büyümeyi gerçekleştirdi. Tesla CEO’su Elon Musk başta olmak üzere birçok ünlü tarafından desteklenen Doge, küresel birçok kuruluşun ödeme olarak kabul ettiği altcoinlerden biri.

Bu yazının yazıldığı sıralarda, 27 milyar dolar piyasa değeri ve 0.21 dolar üzerinden işlem gören görmektedir, Doge, 2021’in ilk günlerinden günümüze kadar %4.500’den fazla artış gösterdi. Yaşadığı bu artışla, üçüncü sıradaki varlık BNB Coin’i de geride bırakıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 2021 YILININ EN ÇOK KAZANDIRAN KRİPTO PARALARI

Binance Coin’de (BNB) İlk 4 Altcoin Arasında

 Binance Kripto Para Borsası bünyesinde olan BNB, sınırlı sayıda arzıyla kript para yatırımcıları arasında kısa sürede popüler hale geldi. Bu yıl BNB Coin’in yaşadığı artışın nedenlerinden biri de BNB Token’larda yapılan yakımdır. Binance CEO’su Changpeng Zhao, Nisan 2021’de Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Tokenları yaktığınızda, sonsuza kadar dolaşımdan çıkarılırlar” demişti.

2021 yılında 37 dolarla başlayan BNB, Haziran sonuna kadar %700’den fazla artarak 300 dolara kadar  ulaşmayı başardı. BNB’nin güncel piyasa değeri yaklaşık 47 milyar dolar’dır. Yaptığı performansla BNB’de en iyi alcoinler listesine girmiş oldu.

Ripple (XRP), Dünya Piyasalarına hitap ediyor

Aralık 2020’de SEC’in açtığı dava ile değerinden %60 kaybeden Ripple, XRP Ledger ‘ı  kabul etmesiyle birlikte yeni yıldan itibaren hızla artışa geçti. Ripple aynı zamanda kürsel anlamda kurduğu ortaklıklarla birçok yatırımcı kazanarak değerini katlamış oldu.

Son olarak , Ripple’ın bireysel kripto para yatırımcısı ve balina adreslerinin toplam sayısı son altı ayda önemli bir atış gösterdi. Toparlayacak olursak, Ripple fiyatı 2021’in ilk altı ayında 0.22 dolardan, 0.60 dolara yükselmeyi başardı. Bu performansla 28 milyar doları aşan piyasa değeriyle dünyanın en değerli 6. kripto para olmayı başardı.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.