Haberler

Arbitrum Yatırımcılarına Sevindirici Haber: Önemli Oylama Sonuçlandı

Arbitrum DAO, ARB kullanımını artırmayı ve blokzincir güvenliğini güçlendirmeyi amaçlayan bir öneriyi onayladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Arbitrum DAO, ARB kullanımını artırmayı ve blokzincir güvenliğini güçlendirmeyi amaçlayan bir öneriyi onayladı. DAO oylaması uzun süredir beklenen ARB staking’i etkinleştirdi.

ARB staking oylamasına 25 binden fazla kullanıcı katıldı ve yüzde 91’lik kesim teklife onay verdi. 15 Ağustos’ta tamamlanan zincir içi oylama ile birlikte Arbitrum’da yeni bir dönem başladı.

Arbitrum, Stake Sistemi ile ARB’yi Öne Çıkarmaya Hazırlanıyor

Arbitrum blokzincirinde yayınlanan teklif ARB staking’i etkinleştirmeyi amaçlıyordu. Söz konusu staking sistemi ile birlikte ARB’nin daha işlevsel olması ve yatırımcıların sadakatinin artması hedeflendi.

Teklif, Tally protokolü aracılığıyla stake edilebilen ve ARB token’ı olan stARBY’yi sunuyor. Oylamada kabul edilen teklifin staking mekanizması geleneksel DeFi (merkeziyetsiz finans) uygulamalarına benziyor.

ARB yatırımcıları mevcut token’larını stARB’ye dönüştürecek ve bu token ile stake işlemi yapabilecek. Arbitrum’un oluşturduğu stARB, ödüllerin otomatik olarak birleştirilmesini, restaking (yeniden stake etme) seçeneklerini ve çeşitli merkeziyetsiz finans uygulamalarını destekliyor.

Image 13

Piyasaya adım attığı günden beri ARB’yi etkinleştiremeyen proje ekibi, topluluktan gelen öneriyle tamamen kapsamlı bir blokzincir oluşturmayı hedefliyor.

Teklif, stake ve pasif gelirin yanı sıra güvenlik tedbirlerini de güçlendiriyor. Her geçen gün genişleyen Arbitrum blokzincirinde yaklaşık 1,176 milyar dolarlık toplam kilitli varlık (TVL) mevcut.

Arbitrum hazinesini kötücül saldırılardan korumak amacıyla oluşturulan öneri, potansiyel yönetişim saldırılarını engellemeyi ve güvenlik açıklarını kapatmayı hedefliyor.

ARB, pazar değerine göre en büyük katman-2 projelerinden biridir ve blokzinciri her gün ortalama 750 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.