Altcoin Haberleri

Günün Hareketlilik Yaşayan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 18 Kasım 2023

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz hafta, kripto para piyasası oldukça hareketli bir dönem geçirdi. Özellikle Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) gibi önde gelen kripto para birimleri üzerinde büyük dalgalanmalar yaşandı.

BTC, 37 bin dolar seviyesine yükseldikten sonra geri çekilmeye başladı. Fiyatı defalarca kez 34 bin dolar seviyelerine geri çekilip tekrar yükseldi. Bu asansör benzeri grafiği, altcoin sahiplerinde tedirginlik yarattı. Bazı altcoin’lerin piyasadan ayrıştığı ve yükseldiği görülse de genel olarak kripto para birimlerinden para çıkışı yaşandı.

Majör kripto projeleri olan Avalanche, Solana ve Chainlink gibi kripto para birimlerinde şiddetli düşüşlerin yaşanması ve ardından hızlı yükselişlerin gelmesi dikkat çekti. Volatil bir kripto piyasasının ardından, bugün hangi kripto para birimleri ön plana çıktı? İşte detaylar:

Kazananlar Listesi

Son 24 saatte en çok yükselen coin’ler listesinde, yüzde 6,35’lik artışla Celestia (TIA) birinci sırada yer aldı. İkinci sırada yüzde 2,93’lük artışla ORDI (ORDI), üçüncü sırada yüzde 2,38’lik artışla Render (RNDR), dördüncü sırada yüzde 2,24’lük artışla KuCoin Token (KCS) ve son olarak yüzde 2,17’lik artışla Bitget Token (BGB) bulunuyor.

Kripto Yükselenler

Kaybedenler Listesi

En çok düşen coin’ler listesinin başında ise son 24 saatte yüzde 36,91 düşüşle yearn finance (YFI) yer aldı. Ardından, yüzde 14,53 oranında değer kaybeden dYdX (DYDX) takip etti. Son dalgalanmalarla birlikte, düşüş yaşayan coin’lerin sayısı oldukça arttı. Piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasında yer alan Axie Infinity (AXS) yüzde 8,85 oranında düşüş yaşadı. NEAR Protocol (NEAR) ve Fantom (FTM) gibi kripto para birimleri de yaklaşık yüzde 8 düşüşle kaybedenler listesinde yer aldı.

Kripto Düşenler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.