Altcoin Haberleri

Shiba Inu’nun merakla beklenen oyunu Shiba Eternity’nin tüm dünyada çıkış tarihi açıklandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz yıl kripto para piyasasında hızla yükselen popülarite ile birlikte meme token’lar kendilerine hızla ilerleyebildikleri bir kulvar buldu. Söz konusu kulvarda Dogecoin (DOGE) liderlik ipini göğüslerken, diğer birçok meme token da Dogecoin’den ilham alarak ciddi yükselişler yakaladı. Bu token’lar arasında Dogecoin’in en büyük rakibi olarak gösterilen Shiba Inu (SHIB), Ekim 2021’de yakaladığı ATH seviyeleri sonrası düşüş eğilimine girmiş olsa da son dönemlerde yeni projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Shiba Inu’nun bugüne kadar sadece 3 ülkede test sürümü olarak sunulan oyunu için yeni indirme tarihi belirlendi.

SHIBA INU’NUN OYUNUNUN ÇIKIŞ TARİHİ DUYURULDU!

Shiba Inu’nun oyunu Shiba Eternity’nin test aşamalarının tamamlanmasından sonra 1 Ekim tarihinde tüm dünyada kullanıma sunulması bekleniyordu. Ancak Shiba Inu, bu çıkış tarihini bir sürpriz yapmak isteyerek erteleme kararı aldı. Daha önce 3 ülkede test sürümü sunulan Shiba Eternity isimli, Shiba Inu’nun koleksiyon kart oyununun dünya çapındaki çıkış tarihi yeniden planlandı. Shibtoken Twitter hesabından paylaşılan bilgilere göre Shiba Eternity, artık 1 Ekim yerine 6 Ekim 2022 itibariyle Android ve iOS App Store’de indirilebilecek.

SHIBA ETERNITY NEDEN ERTELENDİ?

Shiba Eternity Neden Ertelendi

Gelen duyurularda Shiba Inu ekibi, oyunun ertelenmesinin sebeplerini de açıkladı. Ekibin açıklamalarına göre oyun 1 Ekim’de 30 saniyelik spot kazananını açıklamak ve 1 Ekim’de Shiba Eternity’nin tüm bilgilerini yayınlamak için ertelendi. Bu duyuruyu alıntılayan Shiba Inu’nun geliştirici ekibi lideri Shytoshi Kusama da 1 Ekim’de oyun için tüm bilgilerin ve planların yayınlanacağını duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.