Haberler

Binance’den, Kripto Türev Platformu Aevo’ya Yatırım: Token Değeri Artışta

Binance'in yatırım şubesi Binance Labs, dünyanın en büyük borsası olma özelliğine sahip Binance'in en son yatırım hamlesini duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance’in yatırım şubesi Binance Labs, dünyanın en büyük borsası olma özelliğine sahip Binance’in en son yatırım hamlesini duyurdu. Blok zinciri ekosistemindeki yenilikçi firmalara yönelik bu yatırım atağını sürdürürken, fon miktarıyla ilgili detaylar henüz paylaşılmadı. AEVO tokeni ise %10’luk bir artışla dikkat çekti.

Binance, kripto türev borsası Aevo’ya yatırım yapılacağını resmen duyurdu. Ayda yaklaşık 50 bin aktif kullanıcısı bulunan ve türev hacmi 80 milyon dolara ulaşan Aevo, işlemlerinden 30 milyon dolar kazanç sağlamıştı.

Image 48

OP Stack üzerinde faaliyet gösteren Aevo, sürekli vadeli işlemler ve opsiyon sözleşmeleri sunmaktadır. Şirketin destekçileri arasında Paradigm, Dragonfly ve Coinbase Ventures gibi büyük kripto yatırım şirketleri bulunmaktadır.

Yatırım duyurusu sonrasında AEVO token’unda %10’luk bir artış görüldü, fiyat 0.90 doların üstüne çıkarak yükseldi.

Binance’in bu yatırımı, borsanın kripto dünyasındaki yenilikçi projelere olan bakış açısını oldukça net bir şekilde yansıtıyor. Son zamanlarda özellikle altyapı projelerine yoğun ilgi gösteren bu borsa, merkeziyetsiz finans ve blok zinciri teknolojilerine büyük önem verdiğini daha önce birçok kez vurgulamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.