Metaverse HaberleriHaberler

Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Yeniden Yükselişe Geçer Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND, sosyal medya devi Facebook’un adını Meta olarak değiştirmesinden sonra en çok bilinen Metaverse coinlerinin başında geliyor.

Kripto para fiyatlarından bağımsız olarak Metaverse ekosistemi gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. 2021’de rekor üstüne rekor kıran metaverse odaklı coinler henüz yeni tanıyor olmamamıza rağmen, geliştirme açısından önemli ilerleme kaydediliyor.

Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND)

Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND), Facebook’un adını Meta  olarak değiştirmesinden sonra en çok bilinen metaverse kripto para birimleri oldu. Geçen yıl MANA yüzde 2.100’den fazla artarken, SAND yüzde 7.800’den fazla arttı.

 

Metaverse Kripto Paralar
Metaverse Kripto Paralar

Analistler, MANA ve SAND’da yukarı yönlü ilerlemeler başlamadan önce, Bitcoin‘in yönünün belirlenmesi gerektiğine inanıyor. Bunun için 42.000 doların yeniden destek kaynağı olarak kendini  göstermesi gerekiyor.

Öte yandan, metaverse platformlarındaki gelişmelerde dikkat çekiyor. Örneğin Kalben’in albümü yakın zamanda BtcTurk Decentraland‘da yayınlandı.

Metaverse Kripto Paralar

Diğer metaverse projeleri önemli ilerleme kaydederken, metaverse kripto para birimlerinin piyasayı takip ettiği görülüyor. CoinGecko verilerine göre, piyasa hacmi açısından en büyük metaverse projesi olan Axie Infinity‘nin yerel kripto parası, bir önceki aya göre yüzde 22 düştükten sonra son 24 saatte yüzde 2,75 arttı.

Axie Infinity
Axie Infinity

Son 24 saatte Enjin Coin (ENJ) de yüzde 1,9, DeFi Kingdoms (JEWEL) yüzde 1 ve Illivium (ILV) yüzde 3,4 arttı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.