Haberler

Coinbase, Kurumsal Yatırımlarına Tam Gaz Devam Ediyor!

Coinbase, dünya genelindeki kripto para borsaları arasında öne çıkmak için hızla adımlar atmaya devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase, dünya genelindeki kripto para borsaları arasında öne çıkmak için hızla adımlar atmaya devam ediyor. Son saatlerde sosyal medya hesapları üzerinden resmi bir açıklama yapan platform, ABD dışında bulunan khttps://twitter.com/coinbase/status/1734936178778898785?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1734936178778898785%7Ctwgr%5Ebdeb874440491d622aea9fd4818ff37a6bd37756%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.btchaber.com%2Fcoinbase-kurumsal-yatirim-icin-okyanus-otesine-yelken-acti%2Furumsal yatırımcıların spot kripto para ticareti yapabilmesine olanak sağlayacağını duyurdu.

Coinbase, bugünden itibaren kurumsal yatırımcılar için spot piyasa hizmetini sunacağını duyurdu. Bu hizmet, uluslararası operasyonlarının ilk adımı olarak sadece Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ve USD Coin (USDC) ile başlayacak. Ancak yetkililer, ilerleyen tarihlerde daha fazla altcoinin de listeleneceğini vurguladı.

“Önümüzdeki dönemde uluslararası ticaret platformumuzda daha fazla kripto para listelerken müşterilerimizin verimliliğini arttırmak amaçlı yeni özellikler sunmayı hedefliyoruz.”

Kripto para piyasasında devam eden süreçlere ilişkin endişelerin olduğunu kabul eden Coinbase yetkilileri, kurumsal yatırımcılara yeni ticaret stratejileri sunacaklarını belirtti. Bu sayede yatırımcılar, güvende olduklarını ve Coinbase platformunu kullanarak kripto para ticaretine devam edebileceklerini bilmektedir.

ABD merkezli kripto para borsası, 2023 yılında bir dizi soruşturma ile karşı karşıya kaldı. Bu soruşturmalardan biri, Securities and Exchange Commission (SEC) tarafından yapıldı ve Coinbase’in kayıtsız menkul kıymet ticareti yaptığını iddia etti. SEC, bu iddiayı gerekçe göstererek Coinbase’e cezai yaptırımlar uygulanmasını talep etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.