Bitcoin HaberleriHaberler

Bir Ülke, Bitcoin Spot ETF’lerine Yeşil Işık Yaktı!

Tüm evren, Bitcoin artık yasal ve güçlü bir varlık olarak kabul ediliyor ve ona dayalı ürünlere onay veriliyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tüm evren, Bitcoin artık yasal ve güçlü bir varlık olarak kabul ediliyor ve ona dayalı ürünlere onay veriliyor. Bu onaylanan ürünlerden biri daha eklendi. Güney Asya’nın hızla büyüyen kripto adaptasyonundan biri olan Tayland’da Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Bitcoin spot ETF başvurusunda bulunan bir şirkete olumlu yanıt verdi.

Tayland, son dönemlerde kripto para birimlerine olan ilginin arttığı Güney Asya bölgesinde öne çıkan ülkelerden biri olmuştur. Son olarak, Bitcoin spot ETF’lerinin onaylandığı ülkeler arasına katılarak bu küresel trende uyum sağladı.

Image 12

One Asset Management (ONEAM) adlı finansal hizmetler şirketinin bu talebi resmi olarak kabul edildi.

Kripto para Bitcoin’un ve benzerlerinin yaygınlaşması konusunda büyük bir adım olarak kabul edilen bu onay, şu anda yalnızca kurumsal ve yüksek gelirli yatırımcıları içeriyor. Fonun işleme açılması iki gün içinde bekleniyor.

Elbette, Tayland son zamanlarda kripto paraların kabulünü teşvik eden bir politika izliyordu. En sonunda, kripto işlemlerinde katma değer vergisi sıfıra çekilmişti.

Tayland’daki diğer bir şirket olan MFC Varlık Yönetimi’nin onay bekleme süreci devam ediyor. Yüksek gelir grubuna yönelik bu ETF de kurumsal yatırımcılar için tasarlanmış olacak.

Tayland, Güney Asya’nın en büyük ekonomilerinden biri olarak kabul edilir ve nüfusu 70 milyonu aşar. 2023 yılı itibariyle 540 milyar doları aşan GSYİH’siyle dikkat çekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.