Ethereum Haberleri

Ethereum Kurucusu Piyasadaki FUD Ortamını Trolledi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, kripto paralar hakkında dikkat çeken açıklamalar yapmaya devam ediyor. Kanadalı yazılımcının Twitter hesabından yaptığı paylaşım, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum kurucusu, detaya girmeden “önemli bir şeyin” gerçekleşmek üzere olduğunu söyledi. Bu bilgiyi “söylentilerden” aldığını belirten bilgisayar programcısının açıklamaları daha sonradan anlam kazandı. Vitalik Buterin, örtülü uyarıda bulunarak kripto para topluluğunu trolledi.

Graham’ın Uyarısıyla Dalga Geçti

Graham

Kripto para topluluğu ETH kurucu ortağı Vitalik Buterin’in Twitter paylaşımlarına anlam vermekte zorlandı. Finans sektörünün önde gelen risk sermayedarı Paul Graham’ın paylaşımı gündeme gelince işin aslı ortaya çıktı. Graham, güvenilir bir kişiden duyduğu bilgilere dayanarak kriptoların “sistemik bir risk” yaşamak üzere olduğunu dile getirmişti. “Somut bir şey bilmiyorum ama kripto para yatırımım olsaydı endişelenirdim.” diyen Graham, FUD (korku, belirsizlik, şüphe) ortamı yaratması sebebiyle topluluktan tepki çekmişti.

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in üstü kapalı bir şekilde Graham ile dalga geçtiği anlaşıldı. Kanadalı yazılımcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Lütfen her şeyi erken öğrenen insanlarla olan seçkin sosyal bağlantılarımın beni havalı yaptığı gerçeğini kabul edin. Lütfen kendi havalı imajımı doğrulamama yardım edin.” Kripto paralarda deprem etkisi yaratan FTX olayına değinen Vitalik Buterin, bu çöküşü “büyük bir trajedi” olarak nitelendirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.