HaberlerBitcoin Haberleri

Birleşik Krallık’ta Kripto Rekabeti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

WisdomTree’ye yönelik bir adım olarak, Birleşik Krallık’ın mali düzenleyicisi, kripto ürünlerinde rekabeti artırmak amacıyla onay verdi.

WisdomTree, Bitcoin ve Ether’e odaklanan ETP’yi Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda sunmaya hazırlanıyor. Bu girişim, Birleşik Krallık mali düzenleyicisi FCA tarafından onaylandı ve yatırımcıların dikkatini çekmeyi hedefliyor.

WisdomTree bugün yaptığı duyuruda, Birleşik Krallık’ta listelenecek kripto varlıkların 28 Mayıs’tan itibaren ticarete sunulacağını açıkladı.

Image 51

WisdomTree, Birleşik Krallık’ta Kripto Alanında Yeni Adım Atıyor

ABD merkezli WisdomTree, spot Bitcoin ETF’siyle dikkatleri üzerine çekerken, Birleşik Krallık’ta yeni pazarlara açılmayı hedefliyor. Londra’da faaliyet gösteren şirket, dijital varlıkların listelenmesinde öncü bir rol üstleniyor.

WisdomTree, dijital varlıkları Bitcoin ve Ether ile doğrudan saklama yolunu seçiyor. Finansal Uygulanış Otoritesi (FUA) tarafından belirlenen düzenlemelerin etkisiyle, bu tür varlıklar sadece deneyimli yatırımcılar tarafından edinilebilir ve el değiştirebilir. ABD’deki anlık Bitcoin ETF’lerinde ise böyle bir sınırlama mevcut değil.

Birleşik Krallık’ta kripto ürünlerini listeleyen şirketler arasında ETC Group, 21Shares, Invesco Digital Market ve CoinShares gibi isimler bulunmaktadır. FCA web sitesinde yapılan onaylar, Çarşamba günü WisdomTree, 21Shares ve Invesco Digital Market’tan gelen girişlerin listelendiğini göstermektedir. Bu liste, alım satıma katılmak için son tarih olarak belirlenmiştir.

Ocak ayında SEC’nin onayladığı ve işleme alınan spot Bitcoin ETF’lerin başarısı, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasını sağladı. Bu durum neticesinde, bireysel ve kurumsal yatırımcılarda talep patlaması yaşandı.

Birleşik Krallık’ta dijital varlık ETP’si listelemek isteyen ETC Group, başvuru sürecinin devam ettiğini dile getirdi. FCA ise başvurular hakkında açıklama yapmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.