Haberler

Paribu, Okuyuculara Yeni Kitaplar Sunuyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Paribu, “Paribu Reads” projesi kapsamında finans, blokzincir ve teknoloji okuryazarlığının gelişimine katkı sağlamak amacıyla okuyuculara yeni kitaplar sunuyor. Alex Tapscott imzalı “Dijital Varlık Devrimi” kitabı, 9 Ağustos Dünya Kitapseverler Günü’nde okuyucularla buluşacak. Turan Sert’in “Sorularla DeFi” kitabı ise Storytel platformunda yayınlanacak.

Bu yılın en heyecan verici kitabı, Alex Tapscott tarafından kaleme alınan “Dijital Varlık Devrimi” olacak. Paribu, geçtiğimiz yıl yazarın Blokzincir Devrimi kitabını Türkçe’ye kazandırmıştı. Aynı şekilde, Turan Sert tarafından kaleme alınan “Sorularla DeFi” kitabı da bugünden itibaren Turan Sert’in kendi sesiyle Storytel’de yer alacak.

Par
Paribu, Okuyuculara Yeni Kitaplar Sunuyor! 3

Paribu Reads projesi kapsamında şimdiye kadar merkeziyetsiz finans ve Bitcoin ile blokzincir hakkında temel bilgiler sunan Anthony Lewis’in “Bitcoin ve Blokzincirin Temelleri” kitabı, Turan Sert’in sade ve anlaşılır bir dille okuyuculara bilgi aktaran “Sorularla DeFi” kitabı ve Alex Tapscott ve Don Tapscott tarafından kaleme alınan “Blokzincir Devrimi” kitabıyla blokzincir teknolojisinin çok yönlülüğünü ve farklı alanlarda nasıl kullanılabileceğini örneklerle anlatan kitaplar okuyucularla buluştu.

Paribu Reads tarafından sunulan yeni kitaplarda, Alex Tapscott’ın uzmanlar tarafından kaleme alınan yazıları derleniyor ve dijital varlıkların hayatımızdaki yerini anlatan Dijital Varlık Devrimi’ne yer veriliyor. Bu kitaplar, ekosistemde kaynak niteliği taşıyor ve Türkçe olarak yayınlanıyor. Ayrıca, Turan Sert’in sade diliyle Web3 dünyasını ayrıntılı bir şekilde ele aldığı Sorularla Web3 kitabı da Paribu Reads ile okuyucularla buluşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.