HaberlerTüm Haberler

İspanya Polisinden Bitzlato’nun Üç Yöneticisine Tutuklama Kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İspanyol polisi, birçok ülke ile eş zamanlı operasyonlar sonunda kripto para borsası Bitzlato’nun üç yöneticisini tutukladı.

AA’nın haberine göre geçtiğimiz ay sansasyonel bir şekilde gündeme gelen Bitzlato’nun üç yöneticisi tutuklama kararı verdi. İspanyol polisinin Fransa, Portekiz, Kıbrıs ve ABD ile eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonlar sonucunda Bitzlato‘nun üç yöneticisine vurgun yaptı. Polis, tutuklananlar arasında şirketin CEO’sunun da olduğunu vurguladı.

İspanya Polisinden Bitzlato’nun Üç Yöneticisine Tutuklama Kararı!

İspanyol Polisinden Hamle: Bitzlato Yöneticileri Tutuklandı

İspanyol polisi, Bitzlato’nun kripto para birimleri için küresel bir kara para aklama merkezi olduğunu ve suçluların bu borsayı sürekli olarak kullandığını belirtti.

Bitzlato’nun üç kilit yöneticisini tutuklayan İspanyol polisi, görevlerinin CEO, satış müdürü ve pazarlama direktörü olduğunu açıkladı. Polis, yöneticileri kripto para birimleriyle kara para aklamaktan tutuklandı.

Birçok ülkede düzenlenen operasyonlarda tamamı Rus ve Ukrayna uyruklu 6 kişi tutuklandı. Ayrıca Fransız polisi, kripto para platformunu barındıran sunuculara el koydu ve askıya aldı.

Yetkililer bu operasyonlarda aralarında lüks otomobiller, nakit para, akıllı telefonlar ve diğer teknolojik ürünlerin de bulunduğu toplam 18 milyon avroluk varlığa el koydu. Ayrıca Bitzlato operasyonları sonucunda yüzden fazla kripto hesabına bloke kararı verildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.