HaberlerKripto RehberTüm Haberler

Kripto Para Yatırım Rehberine Başlangıç

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto Para Yatırım Rehberine Giriş-Kripto para birimi kavramı, son yıllarda ortaya çıkan ve herkese uygun yeni bir alternatif ticaret aracıdır. Tabii ki, bu yeni yapının birçok riski var, ancak kripto para birimlerinin son zamanlardaki yüksek getirisi, getiri oranı, yeni yatırım ürünleri arayan yatırımcıları kripto para birimlerine yönelerek daha yüksek getiri elde etme hedeflerine doğru itti.

Kripto Para Yatırım Rehberine Başlangıç?

Kripto Para Yatırım Teknikleri

Kripto Para Birimi Yatırım Rehberi Başlangıcı

Para söz konusu olduğunda, her zaman bir tehlike vardır. Tek başına nakit tutma, enflasyon nedeniyle kademeli olarak azalırken, herhangi bir araç zarara neden olabilir. Riskler tamamen ortadan kaldırılamasa da, bir kişinin benzersiz yatırım hedeflerini karşılamak için değiştirilebilir.

Bitcoin’in fiyat hareketi, dijital varlıklar piyasası ile yakından ilişkilidir. Bu, çeşitlendirmeyi yararsız hale getirir çünkü birbiriyle yüksek oranda ilişkili olanlardan oluşan bir havuzdan ilişkisiz varlıkları seçmek imkansızdır.

Kripto Para Birimi Yatırımlarının Yararları

Kripto para birimlerinin faydaları 3 ana açıdan incelenebilir: hızlı işlem hızı, işlem bilgi güvenliği ve düşük maliyet.

Yüksek işlem hızı:

Onay ve mutabakat sürecinin uzunluğu farklı kripto para birimleri için değişiklik gösterir, ancak merkezi olmayan dijital varlıklar için tipik olarak bir saatten az ve merkezi dijital varlıklar için anında sürer.

Bitcoin durumunda, ortalama olarak, bir bloğa yeni bir işlem eklenir ve her 10 dakikada bir blok zincirinde yayınlanır.

Kripto Para Birimi Yatırım Rehberine Giriş – Dijital varlık ağları, kullanıcıların elektronik iletişim araçları aracılığıyla İnternet’e erişebilmeleri veya kripto para cüzdanlarını depolayabilmeleri açısından küreseldir. Bu nedenle, kripto para birimi işlemleri için onay ve mutabakat sürecinin hızı, işlemin taraflarının coğrafi konumundan bağımsızdır.

Kripto Para Vf75 Cover

İşlem Bilgilerinin Güvenliği:

Kripto para işlemlerini gerçekleştirmek için resmi bir ödeme yöntemi, ödeme kanalı veya hesap gerekmez. Kripto para platformlarının anonimliği, işlemler sırasında özel veya hassas bilgilerini gizli tutmak isteyen kullanıcılar ve ayrıca yasa dışı faaliyetler için dijital varlıkları kullanan kişiler için gerçek bir artıdır.

Düşük Maliyet

Kripto Para Birimi Yatırım Rehberine Başlarken –: Başlarken Kripto para varlıklarını sanal cüzdanda saklayarak, kullanıcıların hesap ücreti ödemesine gerek kalmaz. Tek bir işlemin genellikle hiçbir maliyeti yoktur veya çok az maliyeti vardır. Geleneksel para birimlerinden farklı olarak, döviz kurları gibi sanal para kullanımının hiçbir maliyeti yoktur. Sonuç olarak, kripto para birimlerini kullanmak, özellikle para transferleri ve havaleler dahil olmak üzere uluslararası müşteri ödemeleri ve bordro için çok daha uygun maliyetlidir.

Kripto Para Yatırımı Riskleri

Kripto para birimlerinin sunduğu faydalar ile oluşturdukları riskler arasındaki dengeyi anlamak için riske ödeme sistemleri açısından bakmanın faydalı olduğuna inanılıyor.

Ödeme Sistemlerindeki Riskler

Finansal kurumlar ve ödeme sistemleri için geçerli olan risk azaltma yükümlülükleri kripto varlıklar için geçerli değildir. Bu sorunlar veya saldırılar (özel şifreleme anahtarlarını veya kullanıcı bilgilerini kaybetme veya çalma vb.) kişisel veya daha geniş kapsamlı olabilir.

Kaybedilen kripto varlıkları telafi etmenin yanı sıra, şifreleme anahtarı kaybolsa bile sorunu çözecek merkezi bir otorite yoktur ve kullanıcının özel anahtarı kaybolduğunda ilgili kripto varlığı da kaybolur. Öte yandan, internet bankacılığı için kullandığınız şifreyi unutursanız, kolayca değiştirebilirsiniz. Bu anlamda kripto para cüzdanları fiziksel cüzdanlara daha çok benziyor.

Sürdürülebilirlik

Şifreli varlıkların sürekliliği çeşitli nedenlerle garanti edilemez. Kullanıcılar, para birimlerinin değersiz kalması riskinin yanı sıra kripto para birimi etkinliklerinin ani ve beklenmedik bir şekilde kesintiye uğraması riskiyle karşı karşıyadır.

Para birimi dalgalanmaları ani kayıplara neden olduğundan ve kripto para birimlerine olan güveni aşındırdığından, satıcılar kripto para birimlerini kabul etmeyi bırakabilir ve kullanıcılar SPB kullanma isteklerini kaybedebilir.

Kripto Para 66

Yüksek Oynaklık

İkili işlemlere dayanan kripto para birimi değerinin aşırı oynaklığı, kullanıcılar için kripto para birimlerinin ana dezavantajlarından biridir. Bitcoin’in geçmişini incelerken, değerinin büyük ölçüde değiştiği açıktır. Kripto para varlıklarını çekmek veya gelecekteki ürün veya hizmetleri satın almak isteyen müşteriler için bu oynaklık önemli bir sorundur.

Yüksek oynaklıkları nedeniyle, kripto para birimleri, bir işlemin değerini etkileyebilecek beklenmedik döviz kuru değişiklikleri yaşayabilir. Ek olarak, aşırı fiyat dalgalanmalarına karşı koyacak merkezi bir çerçevenin olmaması da tehlikeyi artırıyor. Yine de, bu şansı değerlendirip 2015’te Bitcoin satın alsaydınız ne kadar para kazanırdınız?

Kripto Para Yatırımı Rehberi serimizin Kripto Para Yatırım Rehberi Başlangıç adlı yazısına son verirken dezavantajları ve risklerinden bahsederek, birçok kripto varlık yüksek oynaklık sebebiyle güvenilir bir ödeme aracından daha ziyade yatırım ya da spekülasyon aracı olarak kullanılmaktadır dersek yanlış demiş olmayız.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.