Bitcoin Haberleri

Bitcoin (BTC) Yatırımcı Metriğinde Rekor!

Yaz aylarında sakin seyreden kripto para piyasası kışa doğru iyileşen makroekonomik beklentiler ve sektör için gelişmeler ışığında yükselişe geçti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yaz aylarında sakin seyreden kripto para piyasası kışa doğru iyileşen makroekonomik beklentiler ve sektör için gelişmeler ışığında yükselişe geçti.

Piyasa değeri en büyük kripto ünvanını elinde taşıyan Bitcoin (BTC) henüz eski zirvesine yaklaşmasa da yatırımcı davranışını ölçen bazı on-chain veriler kendi zirvelerini egale etti.

Kripto araştırma platformu IntoTheBlock’un dün paylaştığı verilere göre uzun vadeli BTC yatırımcı oranı tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Araştırma platformunun paylaştığı görsel, uzun vadeli BTC yatırımı yapanların oranının Nisan 2023 döneminden bu yana istikrarlı bir şekilde yükseldiğini ortaya koydu. Bu durum, Bitcoin’e olan güvenin arttığını ve yatırımcıların uzun vadeli HODL stratejisine daha fazla yönelim gösterdiğini gösteriyor.

Kripto para piyasasında anlık haberler ile alım-satım yaparak kısa vadeli getiri elde etmeyi hedefleyen tüccarlara kıyasla, uzun vadeli yatırımcılar Bitcoin’e olan inançlarını daha da güçlendirmektedir. Uzun vadeli yatırımcılar genellikle Bitcoin’i bir varlık olarak görüp, uzun süre tutmayı tercih ederler. Bu durum, Bitcoin’in değerini korumasını ve potansiyel bir değer artışı elde etme ihtimalini artırır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.