HaberlerEthereum Haberleri

AXS Alan Reddit Kurucusu, Hangi Altcoin’lere Yatırım Yapacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Axs Alan Reddit Kurucusu, Hangi Altcoin’lere Yatırım Yapacak!
Axs Alan Reddit Kurucusu, Hangi Altcoin’lere Yatırım Yapacak!

AXS Alan Reddit Kurucusu, Hangi Altcoin’lere Yatırım Yapacak! Reddit daha önce Ethereum tabanlı NFT oyu‘nin (AXS) kurucu ortağıydı ve bu sefer Polygon ekosisteminin tokenlerine odaklanan bir başlangıç ​​şirketi kurdu.

Ohanian’ın Axie Infinity’deki (AXS) yeni yatırımı

Ethereum genişleme projesi Polygon’un risk sermayesi şirketi 777 ve Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian, ortaklaşa 200 milyon dolarlık bir Web3 sosyal medya ve oyun projesi girişimi başlattı. Polygon kurucu ortağı Sandeep Nailwal, finansman planının Polygon’un MATIC tokeni değil ABD doları cinsinden olduğunu söyledi. Nailwal’ın Polygon teknolojisine dayalı girişimlere yatırım yapacağını ve eşitlik ve token turlarını destekleyeceğini söyledi. Polygon ekosistemindeki projeler arasında Aave, Curve, Reef ve Uma gibi para birimlerinin yanı sıra USD Coin ve Grax gibi sabit para birimleri de yer alıyor.

Nailwal, Polygon ve (Seven Seven Six) 776 “kullanıcıların verilerini ve gizliliğini kontrol ettiği adil bir İnternete katkıda bulunmak için çok çalıştığını” söyledi. Bu, 776’nın risk odaklı ikinci Web3 sosyal medya projesi. Geçen ay şirket, Solana’da inşa edilen bir projeye 100 milyon dolar yatırım yaptı.

Ohanian’ın 776 planı, Ethereum tabanlı NFT oyunu Axie Infinity ve diğer endüstri projelerine yatırım yaptı. Kripto para borsası Coinbase’de tohum yatırımcısı ve önceki risk sermayesi şirketi Initialized Capital’deydi. Axie Infinity, bugüne kadar NFT işlem hacminde 3,7 milyar ABD dolarını aşan lider kripto oyunudur.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.