Haberler

Bitcoin’de Dördüncü Çeyrek Taktikleri: Artan Talep ile Beklenen Seviyeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CryptoQuant analistleri, Bitcoin talebinde belirgin bir stabilizasyon olduğunu ifade etti ancak eğer talep artışı devam ederse, fiyatın son çeyrekte 85 ila 100 bin dolar aralığına yükselebileceğini öngördü.

CryptoQuant’ın son raporundaki analistlere göre, Bitcoin talebinde sabitlik izleri görülmekte. Fakat analistler, fiyatı artırmak için dördüncü çeyrekte daha büyük bir talep artışının gerekebileceğini belirtiyor.

Analistlerin vurguladığı dördüncü çeyrek fiyatlarıyla ilgili konular, aşağıdaki ifadelerle öne çıktı:

Temmuz ayından bu yana talep artışı durgun seyrediyor ve aylık -23 bin ile +69 bin Bitcoin arasında dalgalanıyor. Buna karşılık fiyatların 70 bin dolara yaklaştığı Nisan ayında talebin 496 bin Bitcoin artması, talebin 4. çeyreği yakalaması için yer olduğunu gösteriyor.

Analistler, geçmiş deneyimlerin izini sürerek, talep artışının sürebilmesi için tarihsel eğilimlerin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Bu durumun, kısa vadeli arzda beklenmedik bir yükselişe neden olabileceğini de belirtti.

Image 1

Eylül ayında talep güçlendi, ancak tek başına fiyatları fırlatmaya yetmedi. Uzmanlar, Eylül ayında spot Bitcoin ETF talebinin arttığını ve bu durumun son çeyrekte fiyatları yukarı taşıyabileceğini vurguladı.

Bitcoin Fiyatları Yükseldiğinde, 85 bin dolar ile 100 bin Dolar Arasında Hedef Belirlenmiş Durumda

KriptoQuant, Bitcoin’in talebindeki artış ve yıl sonunda olumlu sezonluk eğilimlerin gerçekleşmesi halinde fiyatın son çeyrekte 85.000-100.000 dolar arasına doğru hedeflenebileceğini ifade ediyor.

Analistlerin beyanlarına göre, aşağıdaki cümleleri kullandı:

Bitcoin, dördüncü çeyrekte 85.000 ile 100.000 dolar arasına sıçrayabilir. Bu rakamlar, kısa vadeli yatırımcıların çoğunlukla fiyat artışları sonrası kar elde etmek için satış yaptığı, zincirdeki gerçekleşmiş fiyat bantlarının üst sınırına işaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.