Altcoin Haberleri

Piyasanın “Kahin” analistinden iddialı altcoin tahmini: Çok büyük fırsat sunuyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında dalgalı fiyat hareketleri görülmeye devam ederken, piyasanın en ünlü analistlerinden biri olan Michael van de Poppe, gözden kaçtığını belirttiği bir altcoini odağına aldı ve bu varlığın, yatırımcılara “hayatının fırsatını” sunabileceğini belirtti. İddialı bir tahminde bulunan Poppe, daha önce başta Bitcoin (BTC) olmak üzere birçok kripto para birimiyle ilgili dile getirdiği başarılı tahminlerden dolayı, piyasada “kahin” olarak da tanınıyor.

USTA ANALİST O ALTCOINI İŞARET ETTİ

Michael Van De Popp

Ünlü analist Michael van de Poppe, Twitter’da yaptığı açıklamalarda, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’e (LINK) odaklandı. Poppe, LINK’in 6 – 8 dolar aralığında fiyatlanarak yatırımcılara çok büyük fırsatlar sunduğunu iddia etti. Analist söz konusu paylaşımı dile getirdiği sırada LIN 7,68 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Piyasa değeri ile en büyük 23. kripto para birimi konumunda bulunan LINK, son bir haftalık süreçte yüzde 3,30’dan fazla değer kaybetti ve son 1 aylık süreçte de yüzde 5,10’dan fazla değer kazancı yaşadı. LINK, tüm zamanların en yüksek fiyat noktasına Mayıs 2021’de 52,70 dolar ile ulaşmıştı. Mevcut konumunda LINK, ATH bölgesinden %85 uzakta işlem görüyor.

“İYİ POZİSYON ALIN”

Usta analist Poppe, LINK’e ek olarak ayrıca Bitcoin fiyat hareketlerinden yola çıkarak, birçok altcoin’in ilerleyen günlerde büyük çıkışlar yapabileceğini öne sürdü. Bu noktada XRP’ye odaklanan Poppe, “XRP sert yükseliyor. Bitcoin konsolide olur ve 20 bin dolara veya üstüne çıkarsa, muhtemelen bu altcoinlerin çoğunun büyük çıkış yakalama vakti de gelmiş olur. İyi pozisyon alın” sözlerini dile getirdi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.