Haberler

Celsius’ta Varlık Satışı İçin Kritik Karar Süreci!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Celsius’taki iflas eden kripto kredi şirketi, varlık satışı için hayati bir oylamaya tabi tutulacak.

Mahkeme onayı sonrasında, Celsius alacaklıları varlıkların Fahrenheit’a satılması konusunda karar verecektir. Fahrenheit’a satışı değerlendirmek için alacaklılara bir aylık süre verilecektir. Mahkeme belgelerine göre, varlıkların yüzde 67 ila 85’i geri alınabilecektir.

Celsius’un geçici CEO’su Chris Ferraro, e-posta yoluyla yaptığı açıklamada, “Müşteriler ve alacaklılar için en iyi sonucu elde etmek ve varlıkları en kısa sürede iade etmek için odaklanmaya devam ediyoruz” dedi.

Celsiusun 800 Milyon Dolarlik Hareketi Eth Sirasini Uzatti2
Celsius'ta Varlık Satışı İçin Kritik Karar Süreci! 3

24 Ağustos ve 22 Eylül tarihlerinde, Fahrenheit konsorsiyumuna satış için alacaklılara oy pusulaları gönderilecek. Geri ödemeler, çoğunlukla Bitcoin ve Ethereum cinsinden yapılacak. Celsius borçlanma programına katılanlar için geri ödemeler, yüzde 67 ile 85,6 arasında değişebilecek. Varlıkların tasfiyesi için belirlenen oran ise yüzde 47 olarak saptandı.

Eski Celsius CEO’su Alex Mashinsky, dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı ve suçlamaları reddetti. Benzer bir oylama, Voyager alacaklıları tarafından da geçmişte gerçekleştirildi. Voyager varlıklarının Binance US’e satışına onay veren alacaklıların yüzde 97’siydi. Ancak bu satış, yasal sorunlar nedeniyle gerçekleşemedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.