Bitcoin Haberleri

Bitcoin’den 7 Yılın En İyi Eylül Ayı Kapanışı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto piyasasının amiral gemisi Bitcoin (BTC), 2016 yılından bu yana en iyi eylül ayı kapanışına hazırlık yapıyor. BTC’nin bugün 27 bin sınırında alıcı bulduğu belirtiliyor. Analistler, Bitcoin için 27 bin 500 dolar seviyesinin kritik bir nokta olduğunu vurguluyor.

Eylül ayında 7 yılın en iyi performansını kaydeden Bitcoin, üçüncü çeyrekte ise yüzde 11’in üzerinde bir düşüş yaşadı. CoinGlass’ın verilerine göre BTC, 2016’dan bu yana en başarılı performansını sergiledi.

BTC fiyatı, eylül ayında en yüksek yüzde 10’un üzerinde bir artış göstererek 27 bin 500 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Ancak bu seviyede kalıcı olamayan Bitcoin’in aylık kapanışının yaklaşık yüzde 5’lik bir artışla 27 bin dolar civarında gerçekleşmesi bekleniyor.

Bitcoin’den 7 Yılın En İyi Eylül Ayı Kapanışı!

Analistlerin Dördüncü Çeyrek İçin Öngörüleri

Analistler, Bitcoin’in eylül performansının dördüncü çeyrekte pozitif bir gidişata işaret ettiğini belirtiyor. Popüler trader Jelle, geçmişte yeşil bir eylül ayının ekim, kasım ve aralık aylarında da yeşille sonuçlandığını paylaşımında belirtti. Jelle, dördüncü çeyrekte daha iyi koşulların olabileceği öngörüsünde bulunuyor.

Ancak ABD’de hükümetin kapanması olasılığının Bitcoin fiyat hareketi üzerinde baskı yaratabileceği de belirtiliyor. Ayrıca, CME Group’un Bitcoin vadeli işlem fiyatlarının BTC spot fiyatı için potansiyel olarak bir mıknatıs görevi gördüğü ifade ediliyor.

Bitcoin, 7 yılın en iyi eylül performansını sergileyerek yatırımcıları sevindirdi. Ancak üçüncü çeyrekte yaşanan düşüş, piyasada bazı endişeleri de beraberinde getirdi. Analistler, dördüncü çeyrekteki olumlu öngörülerle birlikte Bitcoin’in değerinde artışlar yaşayabileceğini belirtiyor. ABD’deki siyasi gelişmelerin ve vadeli işlem fiyatlarının da fiyat hareketi üzerinde etkili olabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.