Haberler

CoinCDX, DeFi Mobil Uygulamasını Piyasaya Sürdü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CoinCDX, DeFi mobil uygulamasını piyasaya sürdü. Okto, Hindistan’da ve dünyada CoinDCX Pro altında ayrı bir DeFi uygulaması olarak tanıtıldı.

Hint kripto para borsası CoinDCX’in kurucu ortağı Neeraj Khandelwal’a göre, merkeziyetsiz finans için bir mobil uygulama olan Okto, kripto kullanıcılarının DeFi‘ye geçiş yapmasına yardımcı olmak için piyasaya sürüldü.

Kriptonun Başarısı için DeFi ve Web3’e Geçiş Şart

CoinDCX, 50 kişilik bir ekibin ilk tamamen yerel mobil uygulaması olan Okto’nun, kullanıcılara “riskler hakkında bilinçli kararlar verme” konusunda yardımcı olmanın yanı sıra 100’den fazla protokole ve 20’den fazla zincire erişim sağlayacağını tahmin ediyor.

CoinDCX’in kurucu ortağı Neeraj Khandelwal, CoinDCX Pro tarafından kullanılacak olan Okto’nun çıkışı hakkında yorum yaptı:

Kriptoların başarılı olması için Hindistan’da tüketicilerin Web3 ve DeFi kurulumuna geçmesi gerekecek ve şu anda DeFi’ye erişmek çok karmaşık

Khandelwal ayrıca şunları ekledi:

Öncelikle seed phrases ve özel anahtarlarla uğraşmanız gerekiyor. Kriptoya ilgisi olmayan biri için bunu anlamak çok zor. Onu güvende tutmak ise başka bir kabus. Sıradan biri için varlıkları bir zincirden diğerine taşımak çok karmaşık ve bu bir risk.

Okto’nun kullanıcıları, “DeFi’deki en iyi likidite havuzlarına erişim ile her zaman, her yerde getirilerini değiştirebilecek” ve “DeFi’de güvenli bir şekilde gezinebilecek ve yerleşik cüzdanıyla zincirlerdeki birçok DEX’ten binlerce tokene erişebilecek”.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.