Haberler

Coinbase, Base’i Genel Kullanıcıya Resmi Olarak Açıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase, Base yayınlamasıyla birlikte kendi ağına sahip olan ilk kripto borsası oldu. Bu gelişme, Coinbase’in Layer-2 ağını halka açık borsalardan ayıran bir özellik olarak öne çıktı.

Base’in duyurusu, Şubat ayındaki testnet ile yapıldı ve Coinbase tarafından geliştirildi. Bu sayede, Coinbase’in kripto para borsası alanındaki yenilikçi ve öncü rolü bir kez daha ortaya çıktı.

Coinbase 1
Coinbase, Base'i Genel Kullanıcıya Resmi Olarak Açıldı! 3

Coinbase Tarafından Desteklenen Base Ağı Resmen Kullanıcılara Açıldı!

Coinbase tarafından desteklenen Base ağı resmen kullanıcılara açıldı. Base ağının yolculuğu Şubat ayında bir testnet lansmanı ile başladı ve ardından Temmuz ayında geliştiricilere özel bir sürüm yayınlandı. Lansmanı kutlamak için “Onchain Summer” adlı bir etkinlik başlatıldı. Coinbase’in Base Mainnet’i, 100’den fazla dApp ve hizmet sağlayıcısını kapsayan Base ekosisteminin bir parçası olarak resmen başlatıldı. Coinbase’in protokol lideri Jesse Pollak, kullanıcıların bu dApp’leri keşfedebileceğini ve Ethereum’a kıyasla daha düşük işlem ücretlerinden ve daha yüksek işlem hızlarından faydalanabileceğini belirtti.

Base, DeFi protokolleri, cüzdanlar, köprüler, oracle’lar, analitik ve altyapı sağlayıcıları dahil olmak üzere birçok kripto projesiyle entegre oldu. Şubat ayındaki testnet başlangıcı ve Temmuz ayındaki geliştiricilere özel sürümünden bu yana bu entegrasyon gerçekleşti.

Base, Optimism’in OP Stack yazılım yığını üzerinde geliştirildi ve bir rollup ağı olarak çalışır. Bu sayede Ethereum Blockchain üzerindeki işlemleri daha uygun maliyetli bir şekilde işleyerek dApp’ler için ölçeklendirme çözümü sunar. Ayrıca, bu Layer-2 çözümünün Coinbase’in birinci katman ürünleri için varsayılan ağ olması beklenmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.