HaberlerAltcoin Haberleri

Donald Trump’ın Elinde ETH Varlığı Olduğu Ortaya Çıktı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Donald Trump, ABD başkanlığına tekrar aday olduğunu açıkladı. Mal beyanına göre, Trump’ın ETH varlığı 250 bin ila 500 bin dolar arasında değişiyor.

Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra, Trump’ın bu ETH’leri NFT koleksiyonu satışından elde ettiği öğrenildi. Trump geçtiğimiz aralık ayında kendi NFT tabanlı kart koleksiyonunu piyasaya sürdü. Bu koleksiyon, 44 bin NFT içeriyor ve her bir NFT’nin fiyatı 99 dolar olarak belirlendi. Koleksiyon, bir gün içinde tamamen tükendi. Ardından hızlı bir şekilde satılan ikinci bir koleksiyon daha çıkardı. Bu satışlardan 8.9 milyon dolardan fazla gelir elde edildi ve Trump, 298 bin dolarlık lisans ücreti kazandı.

632187A486B245321C0F0898
Donald Trump'ın Elinde Eth Varlığı Olduğu Ortaya Çıktı! 3

Başkanlık Döneminde Birçok Kripto Para Hakkında Sert Açıklamalarda Bulundu!

Trump’un serveti 2.5 milyar dolar olan bir kişi olduğunu biliyor muydunuz? Başkanlık döneminde, Bitcoin ve diğer kripto paralar hakkında sert açıklamalar yapmıştı. Twitter hesabından, Bitcoin’in değerinin çok değişken olduğunu ve hiçbir değeri olmadığını söyledi. Ayrıca, düzenlenmemiş kripto varlıkların uyuşturucu ticareti ve yasa dışı aktiviteler gibi kanunsuz davranışları kolaylaştırdığını belirtti.

İlginçtir ki, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’ın kitabında, Hazine Bakanı Steve Mnuchin’e “Bitcoin’i takip etmeyi bırak” dediği yazıyordu. Trump’ın bu konudaki fikirleri gerçekten şaşırtıcı!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.