Editörden SeçmelerAltcoin HaberleriBitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Bitcoin, ETH ve XRP Düşüyor: Celer Network (CELR) Yükseliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hafta sonuna girerken yakalandığı Çin Fud etkilerinden kurtulamayan kripto para piyasası yeni güne düşüşle başladı. Lider kripto para Bitcoin, Çin FUD’larının ardından 40.554 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ardından 43.000 dolara kadar toparlandmasını bildi.  Haftanın son gününe girerken piyasada yeni bir düşüş hakim olmuş durumda. Bitcoin son 24 saatte yüzde 1.5’lik bir düşüş yaşarken, büyük altcoin’ler de son 24 saatte yüzde 3 ila yüzde 8 oranında değer kaybı görülüyor. Lider altcoin Ethereum (ETH) ise son 24 saatte yüzde 3.2’lik bir değert kaybı yaşadı. Popüler altcoinlerden XRP yüzde 5, Dogecoin (DOGE) ise yüzde 2.6 düştü. Piyasa genel olarak kırmızı renge bürünmüşken sadece CELR kayda değer bir yükseliş sergiledi.

Piyasa Düşüşte CELR Yükselişte!

Kripto para piyasası, güne kırmızıyla başladı. Ancak Celer Network (CELR), son 24 saatte takdire şayan bir yükselişe tanık oldu. Ayrıntı vermek gerekirse CELR, son 24 saatte 0.15 dolardan 0.19 dolara kadar terfi etti ve yüzde 26.6’lık bir değişim geçirdi. 0.198 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) görmüş oldu. Yazım esnasında 0.182 dolara geri çekilmiş durumda.

Piyasa Düşüşte Celr Yükselişte!
Piyasa Düşüşte Celr Yükselişte!

0.18 dolardan fiyatlandırılan CELR’nin Delegated Proof of Stake (DPoS) isminde olan Proof-of-Stake (PoS) protokolü, platformun temel algoritmasıdır. Bununla, kullanıcılar işlemleri doğrulama görevini “temsilcilere (delegate)” kaydırırken, ödül için paralarını stake edebilirler. 2018’de kurulan CELR, dünyanın ilk Generalized State Channel Network’ünü başlattı.

CELR Artış Sebepleri

Celer Network, ek olarak, ağının ölçeklenebilirliğini ve işlem hacmini artırmaya destek olan, zincir dışı işlem kullanımı yöntemiyle işlem maliyetlerini düşürme kabiliyeti yardımıyla son haftalarda ivme kazanmaya başlamıştı. Kripto para birimi, son bir haftada yüzde 60 kadar terfi etti.

Coinnewstr.com olarak da bildirdiğimiz üzere CELR’daki fiyat artışının en büyük sebeplerinden biri de; Ethereum, Binance Smart Chain ve Arbitrum dahil olmak üzere çoklu Blockchain protokolleri içinde varlıkların transferini kolaylaştıran cBridge 2.0 zincirler arası token köprüsünün piyasaya sürülmesi. cBridge, dün, işlem hacmi açısından 200 milyon doları aştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.