Haberler

Dasset Borsasında Kırmızı Alarm: Tasfiye Başlatıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dasset için başlayan tasfiye süreciyle birlikte Yeni Zelandalı kripto para borsası kullanıcılarının fonlarına erişimi engellendi.

Auckland merkezli şirketin müşterileri aylardır çekim yapamıyordu. Dasset temsilcisi tarafından başlatılan bu süreç, borsanın sıkıntılarını dile getiren yerel medya kuruluşu The Herald tarafından rapor edildi. Çekemeyen müşterilerin sayısının da oldukça fazla olduğu belirtiliyor. Bu durum, borsanın geleceği hakkında endişeleri artırıyor.

Stephen Macaskill, Dasset’in önceki sağlayıcısıyla olan iş birliğinin Ocak 2023’te sona ermesinden sonra başka bir bankayla çalışamadığını belirtti. Macaskill ayrıca şirketin gönüllü olarak tasfiye sürecine girdiğini duyurdu. Diğer yandan, borsada yeni bir hesap açmanın hala mümkün olduğu bildirildi. Şirketin resmi sosyal medya hesaplarında tasfiyeyle ilgili herhangi bir haber yayınlanmadı.

Dasset’in resmi web sitesine verilen bağlantı artık tasfiye web sitesine yönlendiriliyor. Açıklamada, “Dasset yönetimi, varlık değerlerinde ve işlem seviyelerinde önemli bir düşüşün kârlı işlem yapma yeteneklerini etkilediğini belirtiyor” ifadesi kullanıldı. Tasfiye sürecini yöneten hukuk firması Grant Thornton’un, ilerleyen günlerde müşteriler ve tedarikçilerle iletişim kurmayı planladığı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.