Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den Kripto Para Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kriptonun “var olma hakkı” bulunduğunu iddia edip birgün “birikim aracı olarak” ekonomilerde kendine yer bulabileceğini de sözlerine ilave ederek şaşırtıcı derecede pozitif yönde görünen bir açıklama yapmış oldu.

Haber kanalı CNBC’ye transkripti Kremlin’in web sayfasında gösterilen enerji temalı bir röportaj verdi. Bu röportaj esnasında kendisine petrol ihracatı anlaşmalarında ödeme aracı olarak kripto para kullanma olasılığı soruldu.

Putin şu şekilde yanıt verdi:

“Kripto para sözleşmeleri mi? Bunun hakkında konuşmak için oldukça erken. Çünkü kripto paralar elbet anlaşmalarda bir hesap birimi olarak kullanılabilir, sadece oldukça istikrarsızlar. Bunları bir yerden başka bir yere para aktarmak için kullanmak uygun. Ancak bilhassa enerji ticareti söz mevzusu olduğunda kripto ile tecim yapmak için hemen hemen erken bulunduğunu düşünüyorum.”

Rus önder, Rusya Enerji Haftası münasebetiyle ve gaz ve petrol tutarları dünya genelinde yükselmeye devam ederken medya kuruluşuna konuştu. Kripto ile ilgili görüşlerini dile getirirken de kripto dahil “her şeyin var olma hakkı bulunduğunu” belirtti.

Şunları da sözlerine ekledi:

“Kriptonun daha ne kadar ilerleyeceğini göreceğiz. Belki bigün tokenler de birikim aracı haline gelir. Pazarın iyi mi geliştiğini görüyoruz. Şu anda kripto hakkında karar vermek için birazcık erken.”

Kripto varlıkların “Hemen hemen hiçbir şey tarafınca desteklenmeyen elektronik kaynaklar” bulunduğunu belirtirken, muhabir tarafınca kriptonun “değersiz” bulunduğunu düşünüp düşünmediği sorulduğunda şu şekilde yanıt verdi:

“Neden? Kriptonun değeri var. Buradaki sual bir tek petrol alıp satarken hesap birimi olarak kullanılıp kullanılmayacağıdır. Bahsettiğim bu. Enerji ticareti için, bilhassa de hidrokarbonlar söz mevzusu olduğunda geleneksel ödeme birimlerini kullanmak gerekiyor.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.